Näin se aika rientää. Huomenna on jo viimeinen päivä tältä keväältä yliopistossa. Hullua miten aika on mennyt, mutta eipä sitä ole ihan toimettomana oltukaan.
En nyt äkkiseltään muista, olenko kertonut koulussa meneillään olevasta tuoteprojektista. No, joka tapauksessa aiheenamme on ollut koskettelukirja 5-7v. näkövammaiselle lapselle ja tänään saimme tuon työn vihdoin valmiiksi. Ryhmämme kirja onkin peli nimeltään Lohikäärme. Se on kuin lautapeli, mutta silmälukujen sijasta lapsi liikkuu erilaisten tuntojen mukaan. Jos olen oikein ymmärtänyt, noista kirjoista tulee juttua jonnekin päin nettiä eli pistelen varmaankin osoitetta siihen suuntaan kun se aika koittaa.
Tuohon projektiin liittyi myös erilaisten kokeilujen tekemistä omaan peliin/kirjaan liittyen. Itse valitettavasti sain tehtyä omani vasta nyt, kun työ on valmis. Ajattelin kokeilla kankaalle huovuttamista ja otin organzaa. Siitä tulikin aika veikeän tuntuinen tilkku :D Nyt sitten innostuin huovuttamaan superlonin päälle jotain ja siitä tuli "yllätyksellisesti" sydän.(Olen muuten hulluna kaikenlaisiin sydän-juttuihin ja muutenkin rakkauteen...:D)

Nyt on muuten pakko hehkuttaa, että olen askeleen lähempänä myös musiikinopettajan opintoja. Eli jos kaikki menee nappiin, minusta tulee käsityön ja musiikin opettaja :)

Tänään haluan esitellä teille erään työn, jonka tein peruskoulun 9.luokalla.
80161.jpg
Työ oli yksi haasteellisimmista mitä koulussa tein.Lankana oli muistaakseni Novitan Nalle. Vaikein kohta oli ehdottomasti tuo kierreraita, jota on sekä sukkien että lapasten reunassa (ja sen huomaa muuten siitä että tuon päällimmäisen lapasen raidat ovat erisuuntiin :D). Mutta eipä tuo lapasten kämmenselän kuviokaan ensimmäisellä kerralla onnistunut. Muistaakseni sain yhden lapasen tehtyä ja opettaja huomautti ettei se ollut ihan oikein, ja niinpä se piti purkaa. Se on siis tehty intarsialla (enkä silloin edes tiennyt moista nimeä sille...) Saatuani nuo tehdyksi, ne roikkuivat ainakin puoli vuotta käsityöluokkamme seinällä ja pääsivätpä ne vielä nettiinkin koulumme sivuille. Tein opettajani pyynnöstä erään tekstinpätkän Lapin käsityöperinteistä ENGLANNIKSI, eikä hän loppujen lopuksi käyttänyt sitä koskaan. Jäihän tuo pientä teiniä hieman harmittamaan.
Olen käyttänyt noita lapasia siitä lähtien kun ne sain. Koska ne ovat niin isot, olen pitänyt alla eräitä toisia lapasia, jotka ehkä esittelen tässä joskus. Sukkia olen käyttänyt vähemmän, sillä ne ovat "hieman" liian isot (kaikki yläasteella tekemäni sukat olivat liian suuret jalka-osasta... :S).