Voisinpa jo tokaista että vihdoinkin tuo koulu alkoi! Alkoikin jo tuo loma kyllästyttämään :D
Muutin tässä toiseen kämppään, toiseen rappuun vain. Näköalani on nyt parempi, sillä näen Saimaan (ennen näin vain viereisen talon erään huushollin olohuoneeseen. Olihan sitä toki silloin tällöin mukavakin tollotella @:])
Koulussa meillä alkoi tekninen käsityö sekä tekstiilien pinnankuviointi. Molemmat vaikuttaa mielenkiintosilta, vaikka tuntuu etten yksinkertaisesti vain keksi millaisen pirran tahtoisin (Teemme siis pirrat teknisissä, siis sen minkä avulla tehdään pirtanauhaa...). En ole tehnyt sen kummemmin mitään käsitöitä, kun on tämän kämpän laittaminen vienyt lähes jokaisen illan mitä olen täällä ollut. Nyt minulla on televisiokin, joten saan ehkä ryijyäni eteenpäin... Kuten kaikkia muitakin juttuja :D

Tein tässä vastikään kaverilleni sisustustyynyjä tuparilahjaksi. Koko kesä siihen meni, neljän 80cm x 80cm tyynyliinan ompeluun. ...Toisaalta itse ompeluun minulla meni kuitenkin vain kaksi päivää (tyynyjen piilovetoketjun ompelu ei ollutkaan niin helppoa, mutta palautin koko homman mieleen yrityksen ja erehdyksen avulla :D). Mutta tässäpä nämä tyynyt sitten ovat. Ne ovat intianpuuvillaa (ruskea kangas kutistui enemmän kuin sininen, jonka ansiosta ruskeat ovat hieman pienemmät kuin siniset...) ja tosiaan yhdellä sivulla on 55cm piilovetoketju. (Värit eivät valitettavasti ihan vastaa oikeaa... kamerani saa tästä hyvästä kyllä satikutia...)

176102.jpg