Ompa mukava saada jotain valmiiksi!
Sain tehtyä pirtani loppuun ja siitä tuli ainakin omasta mielestäni hieno, paria pientä kohtaa lukuunottamatta (pari puikkoa nimittäin tuli vinoon ja vahaaminen ei aivan onnistunut puikkojen kohdalla). Mutta menköön. Numerokin tästä tulee, mutta vasta joskus myöhemmin. Kun tätä aloin tehdä, luokkakaverini vain totesivat, että Jaa, sydämiä. Sen jälkeen he ovat lähes poikkeuksetta ihmetelleet jos olen tehnyt jotain muuta kuin sydämiä @:)
228524.jpg
Pirta on molemmilta puolilta samanlainen. Puikkoja on 27 kappaletta.
Meillä alkoikin sitten kudonnankurssi, jossa pääsee sitten opettelemaan itse pirtanauhan tekoa :)

Olen minä saanut muutakin valmiiksi. Kaverini poncho valkoisesta Nallesta valmistui myöhään eilen illalla ja se oli yön yli pingotettuna. Ohje oli jostain Pirkasta ja löytyy täältä.
Virkkasin työn koukulla nro 5 ja silti palasista tuli pienempiä kuin mitä ohjeessa oli annettu ymmärtää. Ei ollut mikään kauhean helppo homma virkata isolla koukulla ohutta lankaa, mutta kumman nopeasti tämä valmistui. Aloitin tämän heti edellisen huivin jälkeen ja nyt se on jo valmis. Virkkailin tätä pääasiassa vain luennoilla. Mikäs on sen parempaa aikaa käsitöille kuin luennot @:)
228525.jpg
Suokaa anteeksi huono kuva. Se on kameran ottama, kun minulla ei toistaiseksi ole ketään kaveria tässä huushollissa. En jaksanut odottaa ensi viikonloppuun kun rakkaani tulee tänne viikonlopun viettoon, joten oma apu on paras apu :D Poncho ei ehkä ole ihan minulle sopiva, mutta uskon sen sopivan ystävälleni. Huivi pääsee uuteen kotiinsa marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Olen tässä kovasti suunnitellut erinäisiä juttuja pukinkonttiin laitettavaksi, joten saattaa käydä niin että kamalasti kuvia tänne ei nyt ilmesty (ellen hyödynnä samaa tekniikkaa kuin monissa blogeissa, eli pieni kuva jostain työn keskeltä tms.). Katsotaan kuinka käy :)
Nyt aloitan kudonnan harjoituksien teon ja etsin muutamia kuvia joita voisin hyödyntää seuraavan kurssimme ennakkotehtävään.