Vihdoin ja viimein Linux-huivi on valmis! Eilen illalla telkkarin ääressä istuessani neuloin viimeiset rivit ja tänään sen sitten höyrytin ja kuvasin. Isompaa kuvaa en vielä siitä pistä, sillä kaveri on menossa pakettiin. Kuvassahan on siis Linuxin Tux-pingviini ja idea tästä lähti Ullan ohjeesta (löytyy täältä). Kuva on neulottu kaksinkertaisella eli onteloneuloksella ja muuten se on patenttia. Pituutta hra. Tuxilla on n. 26cm ja koko huivilla n. 190cm eli lähes rakkaani pituinen. Leveyttä on +24cm (patentti-osuus on leveämpää kuin kuvio... yllätys, yllätys)
257916.jpg
Lanka on seitsemää veljestä army-vihreä ja graniitti, jonka ansiosta kuvio ei niin kamalan selvästi erotu. Puikot oli nro 4. Vuoden verran tätä melkein tuli neulottua, että olihan se aikakin jo saada valmiiksi :D

Sain minä tässä eilen ja tänään valmiiksi muutakin. Pipot veljenpojilleni Isoveljestä ja ValoVillestä. Poro on suoraan syksyn 06 Novitasta.
257917.jpg
Ja pitihän toista itsekin koettaa...
257918.jpg
...ja tämähän on menossa pian 5-vuotta täyttävälle kummipojalleni. Ja minä kun luulin että minulla on iso pää. Saa nähdä miten istuvat poikien päähän nämä.
Uudelle veljenpojalleni ajattelin tehdä Novita Klubin sivuilta löytämäni kietaisupaidan, se näytti sen verran helpolta ja nopealta, että täytynee lähteä Woolin ostoon Tokmannille.

Perjantaina ei ollut koulua, mutta suunnistin silti yliopistolle aamusella. Ensin mittailtiin mittoja luokkakaverin kanssa ja sitten siirryin painamaan lakanoitani. Olin siellä luokassa melkein 8 tuntia, ja sain lakanasettini siihen malliin valmiiksi, että pitää enää maalata kaikki kukat. Tässäpä muuten kuva minkälaista kuviota sieltä on tulossa
257919.jpg
Tuosta violetista maalasin nuo kukkien terälehdet ja huomasin sen olevan paljon paremman näköinen, joten näin ollen lakanoissanikin maalaan nuo terälehdet ja siinä onkin sitten oma hommansa.

Kauhiasti olisi hommaa taas. Tein oikein kunnollisen listan siitä, mitä pitäisi tehdä ja näyttää ikävästi siltä että täytyy vähän luopua näistä kotona tehtävistä käsitöistä. Mutta tunneilla neulon tästäkin eteenpäin, sanokoot muut mitä tahtovat.