Nyt kun huippusalaiset pukinkonttikamat ovat paljastuneet paketeista, on aika esitellä ne myös täällä. Kyllähän noita tuli muutama itse tehtyä tässä joulun alla ja muutama valmistui hyvin lyhyellä varoitusajalla. Erityisesti Linux-pipo tuotti pieniä vaikeuksia tehdä. Jouduin aloittamaan kyseisen neulomuksen varmaan kolmesti ja purkamaan tekstiäkin useaan otteeseen. Valmis siitä kuitenkin tuli ja lahjan saaja tuntui olevan ihan tyytyväinen saamaansa settiin :)
317564.jpg
Teksti ei nyt kamalan hyvin kyllä näy, mutta se johtuu ihan lankojen väristä...
317565.jpg
Tässä nyt vähän parempi kuva tekemästäni Linux-huivista.
317567.jpg
Tällainen laukku lähti ystävälleni Sonkajärvelle
317569.jpg
huhtikuussa vuoden täyttävälle kummitytölle sukat. En yhtään tiedä tuliko niistä sopivat, ovat nuo lasten vaatteet jääneet hieman huonolle teolle kun ei niitä ole meidän suvussa juuri ollutkaan... omista puhumattakaan...
317570.jpg
Pikasniikkerit äidille täältä. Kantapäähän tuli joku kummallinen uloke :S Lankakukat tein saamallani laitteella. En tosin tiedä onko se juuri lankakukille tarkoitettu, mutta ainakin sillä onnistuu tehdä noita.
317572.jpg
Pikkusiskolle ballerinatossut. Ohje sovellettu täältä. En vain enää löydä ohjetta sieltä sivulta... Nämä on tehty seitsemästä veljeksestä, alkuperäiset olivat ohuesta puuvillalangasta.

Mitäs nyt sitten?
Vauvan nuttu on vielä vaiheessa, en vain jotenkaan jaksa taas innostua siitä. Eikä kiirettäkään ole, poika kun on vielä niin pieni että hukkuisi nuttuunsa vielä :)
Ystäväni mummo halusi samanlaisen kukkahuivin kuin jonka tein, joten sitä sitten virkkaamaan :)
Sukkulapitsi innostaa taas, ostin vähän parempaa lankaakin niin tulee hienoa jälkeä. Jos saisin jotain ihan esiteltävään kuntoon myös :)

Mutta nyt nautin vielä lomastani, en tahdo ajatella mitään muuta!