Stressiästressiästressiästressiä...
Tänään oli viimeisten käsitöiden palautus. Helpotti ainakin hieman, vaikka yksi kansio jäi tammikuulle. Kyllä jäi harmittamaan. Huomenna on tentti kvalitatiivisistä tutkimusmenetelmistä, eikä oikein jaksaisi innostua lukemisesta. Perjantaina on vielä ruotsin tentti, niin ja torstaina OKL:n joulukonsertti, jossa olen mukana melko monessa jutussa.

Joululahjojen teko on hieman taas vaiheessa, sattuneesta syystä. Päätin tehdä kummitytölleni sukat tai parit, on vain todella vaikeaa arvioida lähes yksi vuotiaan jalan kokoa. Etenkin kun viimeisimmät sukkani olivat miehelle, jonka jalan koko oli 46... Lisäksi pari lahjaa kaipaa vielä pientä viimeistelyä, yksi on nyt kyllä niin alkuvaiheissa että saa nahdä miten sen käy. Toiveet ovat korkealla.

Tänään syntyi kolmas veljenpoikani :) Laskettu aika oli tänään nimenomaan ja olimme kaikki veikanneet syntymäpäivää jonnekin 17.-20.pvä tienoille. Mutta tänään tuli jo oikein kuvakin tästä uudesta perheenjäsenestämme. Pikkuinen tulee meille joulun viettoon. hiii :) Siispä jatkamaan nutun neulontaa...

Nyt kun vauhtiin pääsin, niin jatketaan kerrontaa (hiisi vieköön tenttiin luvun, pitää sitä välillä hengähtääkin, että jaksaa sen huomenna käydä katsomassa). Esittelen tässä nyt sitten kurssin Tekstiilien pinnankuviointi- tuotokseni sekä teknisissä töissä tekemäni metallilankatyön, jonka tänään vihdoin kotiin raahasin. En vielä oikealle paikalleen sitä kehtaa laittaa. Sitten kun on aikaa, niin sitten....

Mutta tässäpä nämä minun työni (lakanoita en kehtaa esitellä tuon enempää, koska värjäys epäonnistui aika täydellisesti. Lakanoita on kaksi, joten ne jäävät nyt sitten "arkilakanoiksi". Vielä joskus kyllä teen paremmatkin, en ehkä samalla kuviolla tosin.)
297010.jpg

297009.jpg
Tilkkumaalaukseni "Rokua"
297013.jpg
Tässä on ylempään inspiroinut kuva Rokualta Oulun seurakuntien leirikeskuksesta heinä-elokuun vaihteessa
297011.jpg
Ja tässäpä tämä minun metallilankatyöni. Se ei ehkä siedä tarkempaa tarkastelua, mutta olen kuitenkin tyytyväinen lopputulokseen. Tuo valkoinen on enemmän mattainen kuin noin kirkas, joka johtuu siitä, että työ on ensin hiekkapuhallettu (sillä muuten saisi ihan todella hienoja juomalaseja aikaiseksi! Jos aikaa olisi ollut, olisin niitä tehnyt...)

Mutta opiskelijan täytyy tehdä mitä opiskelijan täytyy ja siirtyä syventymään (hetkeksi tosin vain, sillä lähden luokkakaverin kanssa vielä tanssimaan :D) huomisen tentin muistiinpanoihin sun muihin.

Mitä opiskelijan mielessä liikkuu näinä päivinä? - LOMALOMALOMALOMA PIANPIANPIANPIAN