Tuntuupa hienolta olla lomalla. Vielä on vähän mielessä, että on jotain tekemättä... Olen tähän saakka päässyt läpi nyt ainakin yhden kurssin (jota pelkäsin eniten), joten aihetta juhlaan on senkin puolesta.

Joululahjojen kanssa olen tässä työskennellyt oikein urakalla, taitaa jäädä vauvan kietaisunuttu nyt ristijäislahjaksi. Yritän yhtä pipoa tehdä, mutta sen teko tuntuu äärimmäisen vaikealta: alku piti purkaa varmaan neljästi ensin siksi että se oli liian iso ja sitten siksi, että neulomani kuvio olikin täydellinen peilikuva (vaikka kuva on käännetty jo valmiiksi, mutta nyt se tuli ihan tuplapeilinä :D). Nyt olen kyllä päässyt vauhtiin, mutta saa nähdä saanko sen aaton aattoon mennessä valmiiksi. Onneksi illat ovat olleet hiljaisia ja olen kotona viettänyt aikaa television edessä, niin sekin on edistynyt päivittäin.

Pitäisi suunnitella asukokonaisuus, jossa on 3 vaatetta. On muuten yllättävän vaikeaa, sillä yhden vaatteista pitää olla itse kaavoitettu ja lisäksi jossakin vaatteessa on käytettävä eräällä toisella kurssilla tulleita pinnankuvioinnin keinoa/keinoja. Mietintä jatkuu...

Haaveilen tällä hetkellä lautanauhalaudoista, joten täytynee tehdä ne itse :)

Kuvat lahjoista tulevat lähempänä aattoa, jos sattuisi käymään niin että joku lahjan saaja sattuisi täällä seikkailemaan.

Taitaa olla seuraavaksi vuorossa lahjojen paketointia *<:)