Hyvää ystävänpäivää kaikille! :)


Olen varmaankin esitellyt joskus unisukkani täällä. Ne ovat sellaiset punavartiset, jossa on vihreä kantapää ja vaaleanpunaista, punaista ja valkoista teräosassa. Lankana niissä on Novitan Nalle lanka, paitsi yksi kohta on samaisen tehtaan Woolia. Kyseinen lanka asettuu kantapään kohdalle, ja jo toistamiseen sukkien lyhyen eliniän aikana tapahtui näin:

394231.jpg
siinähän se reikä mukavasti ammotti. Siispä piti ottaa neula kauniiseen käteen ja tehdä asialle jotain.
394240.jpg
Tällä kertaa korjaus tapahtui Linux-huivista jääneistä Seitsemästä veljeksestä ja kestää toivottavasti pidempään kuin edeltäjänsä.
Siispä varoituksen sana itselle ja kanssasisarille
Wool ei ole hyvä karkeajalkapohjaisen kaverin sukan kantapäähän.

Muuten on käsityörintama edennyt jonkin verran. Kukkahuivin viimeisiä kukkarivejä viedään ja huovutetuista lapasista toinen on valmis (ilman peukaloa toistaiseksi tosin) ja toinenkin on jo hyvää vauhtia pääsemässä kärkeen. Tuli yllättävän nopeasti tehtyä tuo ensimmäinen... nyt kun vain jaksaisi tehdä tuon toisen loppuun.

Salaiselle ystävälle olisi haaveissa tehdä pieni suurempi lahja, mutta paikallisen lankakaupan tarjonta on sen verta niukka, että käytän hyväkseni Oulun lankakauppojen tarjontaa.

Vaatepuolella edettiin tiistaina jo siihen pisteeseen, että sain housut ja jakun kaavat kankaalle ja irti siitä. Toppiin kuosittelin itse kaavat, mutta sovitusvaatteen jälkeen meni homma uusiksi. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.