Hiljaista on ollut viime aikoina. Tämä johtuu ihan vain siitä, että olen viettänyt hyvin paljon aikaa yliopistolla ompelukoneen ääressä. Tämän kirjoittamisen jälkeen alkaa vaatteiden viimeistely, sillä huomenna on palautus. On niissä ollutkin hommaa... niistä tulee varmaan ihan oma juttu sitten kun kuvan saan niistä otettua.

Mutta räsymattoni pääsi vihdoin kotiin ja sille löytyi oma paikka
479998.jpg

Ja tietenkin kesää vasten pitää saada huovutetut lapasetkin valmiiksi! Lankana siis Novitan Huopanen ja vyötteessä ollut ohje. Kuvio on sinistä Kamenaa.
480000.jpg

Sain valmiiksi myös vihdoin kaverini mummon kukkahuivin. Pingotuksesta se pääsi suoraan uuden kaverini Pioneerin harteille. Ei vain oikein tainnut olla Pioneerin tyylinen... Samanlaisen kukkahuivinhan olen tehnyt aiemminkin vaaleanpunaisena. Ohje on Novitan kevät 2006 lehdessä olleen ponchon mallilla. Lankana Nalle jällehen.
480008.jpg

Eilen kun raahauduin kahdeksan aikaan kotiin yliopistolta, lattialla odotti mukava yllätys salaiselta neuleystävältä.
480004.jpg
tuollainen kiva kortti, kukka tarroja, tummaa suklaata (nautin siitä nyt kolme palaa, joka tietää varmaan sitä etten nuku ensi yönä, mikä tosin helpottaa vaatteiden viimeistelyä tänä iltana muttei huomisaamusta kahdeksaksi meno) sekä ihanan punaista Kamenaa. Ystävä vihjaisi että vyyhdistä saisi kolmiohuivin, joten varmaan jos sitä nyt vähintään sen Fifin vihdoin tekisi :)
Mutta kiitos kovasti ystäväiseni :)

Ja nyt sitten silmäneula käteen ja vaatteiden kimppuun!