Opintojemme suurin kurssi Vaatetusmuotoilu ja pukeutuminen on vihdoin päättynyt. Vaatteita ompelin vielä viimeisenä päivänä ja portfolion tekokin venähti aamutunneille. Mutta valmiiksi sain kaiken.
Tässä siis ovat kurssilla toteuttamani vaatteet. Jokainen vaate on itse suunniteltu ja kuositeltu omasta peruskaavastani. Onnistuminen ei ollut ihan sellainen kuin olisin halunnut, mutta sain ainakin varmuutta ompeluun.
485315.jpg
Kuva on hieman huono, eikä tilannetta helpota se, että jakku on musta. Reunoissa jakussa on mustaa satiininauhaa. Napinlävet ovat piilossa kätevästi toisen etukappaleen kaitaleen alla ja näin ollen jakun ollessa kiinni, nappejakaan ei näy. Olkatoppauksia ei ole, sillä koin ne liian jäykkinä. Kaulustakaan ei varsinaisesti ole, joten jakku ei ole niin hirmu juhlava. Kangas on pehmeää polyesterisekoitetta.
485319.jpg
Siinä on toppia lähempää ja housujen yläosaa. Topissa on siis käsikirjontaa ja helmiä. Housuissa on edessä taskut ja vetoketju löytyy sivusta. Housujen kangas on samaa kuin jakku. Toppi on taftia.
485317.jpg
Siinä lähikuvaa siitä kirjonnasta. Hopea, monisäikeinen lanka ei ollut kirjontaominaisuuksiltaan kovin hyvä, sillä se meni kierteelle todella helposti joka taas hidastutti kirjomista.

En oikein keksi mitä muuta voisin teille näistä vaatteistani kertoa, mutta vastailen kyllä kysymyksiin jos niitä tulee mieleen :)