Taas on ehtinyt hetki kulua sitten viimeisen postauksen. Olen viettänyt tämän kuun aikana Savonlinnassa tähän mennessä 6 päivää 15:sta, eli menoa ja meininkiä on riittänyt. Vietin ensin pidemmän viikonlopun kotipuolessa, viime torstaina lähdimme muutaman musiikinerikoistujan kanssa käymään Helsingissä elokuvamusiikkiseminaarissa, josta saavuimme takaisin eilen. Torstaina lähden jälleen ajamaan kohti pohjoista, rakkaani isovanhemmat tulevat kylään ja vietämme kihlajaisia heidän kanssaan. Syyslomaa ei meillä päin tunneta, eikä tilannetta helpota lainkaan se, että haluaisin pitää sen loman. Mutta opinnot jatkuvat, pian on onneksi joulu :)

Elokuvamusiikkiseminaari oli oikein mukava tapahtuma ja kuulimme monia mielenkiintoisia luentoja, sekä näimme julkkiksia. Jussi Nikkilä ja Olavi Uusivirta, jotka näyttelevät uudessa Ganes elokuvassa, olivat kertomassa ko. elokuvan tekemisestä. Koska kyseessä oli täysin vapaaehtoinen tilaisuus, en kirjoittanut muistiinpanoja vaan hommailin kaikkea muuta... (lue: käsitöitä) @:) Jenni-sukkia lukuunottamatta kaikki työni edistyivät loistavasti. Tuollaisia luentoja saisi olla enemmänkin. On niin mukava kuunnella mielenkiintoisia juttuja ja tehdä samalla käsillä jotain. Tuntuu suorastaan tuhlaukselta istua vain kuuntelemassa, kun samalla voi tehdäkin jotain.

Voisin muuten esitellä nyt uuden ystäväni.
986134.jpg
Ajan siis tosiaan varsin pitkää matkaa Savonlinnasta Ouluun ja takaisin, eikä auto nyt mikään uuden uutukainenkaan ole. Niskani tulee helposti kipeästi ajaessa, joten tein niskatyynyn. Käytin tähän tilkkuja, mitä tilkkutyöstäni on jäänyt yli, valkoinen kangas on muuten ylijäänyttä verhokangastani :) Täytettä ystävässäni on aavistuksen liian vähän, mutta menettelee nytkin. Pitää käydä ostamassa lisää polyesterivanua... Käyttämistäni kankaista muuten vielä sen verran, että tässä oikealla olevasta kukkakankaasta äiti teki aikanaan minulle ja siskolleni hameet, tai ainakin äiti suunnitteli sitä. Alhaalla keskellä näkyy hieman punaista kangasta, jonka olen itse värjännyt reaktioväreillä. On mukavan laikukas :D Vasemmalla oleva sininen kukkakangas ja violetti kukkakangas ovat lähtöisin yläasteen 8.lk aloittamani tilkkutäkin jäämistöä. Tyyny valmistui ihan yllättävän nopeasti, minulla on vähän taipumuksena jättää töitä kesken tai niiden on tapana jäädä kesken... @:)

Esittelen tässä vilauksen myös työstä Tonttuilua 3.
986136.jpg
...ja tästä en nyt sitten vielä kerrokaan enempää. Se on vielä kesken ja pingoittamatta ja kaikkea, mutta jotain siitä näkee.

Tällaisia siis tällä erää täällä. Jospa minä saisin pian tuon Baijerilaisenkin työstettyä loppuun, Jenni-sukista puhumattakaan. Työ jatkuu.