Aika senkun rientää taas. Olen tehnyt tonttuilua varsin paljon, tuntuu jo hieman että koulutyötkin kärsivät. Kandintyöni ei ole edistynyt mitään, vaikka kirjoja olenkin haalinut pienen pinon pöydän viereen - odottamaan sitä että tarttuisin niihin ja kirjoittaisin jotain teoriaa. Mutta on vaikeaa kirjoittaa yleensäkin tieteellistä tekstiä, puhumattakaan siitä, että kirjoittaisin teoriaa joka liittyisi tutkimuskohteeseeni eli käsityöblogien pitäjiin. En ole toistaiseksi törmännyt kuin yhteen käsityöblogeja koskevaan tutkimukseen ja sekin on erään tuttavani kandintyö joka on kuitenkin hieman eriaiheinen kuin minulla. Nyt kun saisi itseään niskasta kiinni, niin ei kai siinä kauaa menisi...?

Käsityörintamalle siis! Menin sitten kuitenkin jo sekaisin noissa tonttuilu numeroinneissa, mutta pienen mietinnän jälkeen huomasin, että tonttuilut nro 5 ja 6 ovat valmistuneet. Numerosta 6 ei nyt ole vielä kuvaa, lisään sen kokonaisuudessaan vasta joulun jälkeen vaikkei tuotteen saaja täällä vierailekaan.
Tonttuilu nro 2 ei oikein edisty johon on hieman syynä se, että houkuttelisi jättää ko. tuote saajalle syntymäpäivälahjaksi.
Uusia tonttuiluja on suunnitteilla koko ajan, suokaa siis anteeksi tämä salamyhkäisyys...

Uusin tonttuilu eli numerolla 8 kulkeva on mekko kummitytölleni. Kuvaa laitan sitten kun se valmistuu, olen neulonut sitä vasta parikymmentä senttiä eikä siitä juurikaan saa selvää mikä se on :D Hieman oli vaikeaa miettiä mitä tekisin, kun jo pelkkä tytön koon pohtiminen on vaikeaa. En ole nimittäin nähnyt kummityttöäni sitten huhtikuun. Täytyy siis vain toivoa että mekko sopii kun sen valmiiksi saan :)

oho, huomasin juuri ettei minulla ole ollenkaan tonttuilu nro 4. @:) Numerointi menee siis uusiksi...

Tällä hetkellä suunnitelmissa on myös jotain muutakin kuin salaista. Siskoni on menossa naimisiin joulukuun lopulla ja tietenkin pitäisi jotain päällepantavaa saada sinnekin. Ajattelin ensin, että nyt en sähellä itse, vaan ostan kaupasta. Mutta sainkin hienon hienon idean hameesta ja topista, joten lähdetään kokeilemaan mitä niistä tulee. Topin aloitan huomenna, hame on vielä enemmän suunnitteluasteella sillä on pitänyt esiskellä jotain kaava-apua. Olisihan ne voinut itsekin tehdä, mutta nyt iski laiskuus ja päätin muokkailla erästä Suuresta käsityölehdestä löytämääni ohjetta. Katsotaan mitä näistä tulee :)