Edit 3. Niinhän siinä käy, että kun yksi ongelma poistuu, seuraava ilmenee. Odottelen ylläpidon tai jonkun muun apua miten sivun alareunaan pompanneet laatikot palaisivat omille paikoilleen...

Edit 2. Sain korjattua laatikon itse, ja sen pitäisi toimia nyt :)

Edit. Auttakkaa minua, kun tuo Finnish Knit Blogs - laatikko ei toimi oikein sivuston vaihdettua osoitetta...


...tokaisivat luokkakaverini kun näkivät nämä
1216562.jpg
Kyseessä ovat siis Walo-sukat Novitan ValoVillestä ja -Annista. Lankahan on puhdasta polyamidia, mutta ovat pehmeät. Sukat tosin tulevat varmasti nöyhtääntymään, mutta se nyt ei ole tärkeää. Tärkeintä olivat nuo värit. Ystäväni halusi siis juuri tästä langasta sukat, ja kun hän ei ensin lankaa löytänyt, tein hänelle toiset sukat. Nämä menevät nyt sitten valmistujaislahjaksi.

Siskoni oli siis joulun Suomessa ja sanoi tarvitsevansa vähän järeämmän pipon talveksi (Ranskassakin taitaa aika vilposa olla näin tammikuulla). Ostin tumman harmaata Mamboa ja neuloin tämän
1216561.jpg
Kuva on armottoman huono, sillä kuvausavustajaa ei taloudesta löytynyt tähän hätään. Mutta idean saa selville. Piti muutamaan otteeseen purkaa aloitettu työ, sillä piposta oli muotoutumassa hiukka liian suuri siskolleni. Tämä on nyt minulle hieman liian lyhyt ja pieni, joten siskolleni se on mitä luultavammin oikein sopiva. Nyt sitten pipo vaan matkalleen kohti Ranskaa.
Pesin muuten pipon ja se HAISI. Märkänä siis. Lisäksi siitä lähti kummallisia väri pilkkuja silkkipyjamalle. Mokoma...

Ja sitten valmistuivat vihdoin ja viimein nämäkin
1216560.jpg
Ohjetta piti soveltaa loppukavennuksissa, sillä ohjeenmukaisesti kärjestä olisi tullut suorastaan kamala mielestäni. Olisi pitänyt olla pienemmät puikot niin olisi tullut napakammat ja kärkikin olisi onnistunut. Ensimmäisessä sukassa kärki näytti lähinnä piispan hiipalta, joten purin sen ja tein uudelleen. Myös päättelyn tein toisin. Käänsin puikot nurjalle ja päättelin silmukat kahdelta puikolta. Tulipahan ainakin nätti  kärki sukkiin :)

Olen miettinyt tässä osallistumista Lankahamstreihin. Rakkaani innostui ideasta myös - olisipahan ainakin hetki etten ostaisi lisää lankaa ja käyttäisin kaapissa jo olevia @:)