Kevät on ihan mukavaa aikaa, heti kun lumet ovat sulaneet ja kadut on puhdistettu pölystä. Ja aurinkokin paistaa niin ihanan lämpöisesti, kuten tänään. Se on se mukava hetki ennen kuin puut rupeavat kukkimaan ja allergia pukkaa päälle. Keväässä on se yksi täydellisen tympeä puoli, että koulutyöt kasaantuvat ja pitäisi päättää sitä ja tätä ja tuota kurssia mitä suuremmin projektein. Tästä syystä pidän nyt ihan virallisen blogikirjoittamistauon ainakin seuraavat kaksi viikkoa. Vapun jälkeen pitäisi helpottaa, joten seuraavaa kirjoitusta ja työtä odotellessa...

Vielä ennen taukoa ajattelin esitellä eilen valmistuneen kellonhihnan. Idean tästä hihnasta sain eräältä kurssikaveriltani. Kangas on Marimekon sinistä unikkoa, vaikkei sitä kyllä näe tästä kuvasta. Vielä olisi tarkoitus tässä varmaan tämän illan aikana kirjoa toinen tai kolmaskin kukkanen johonkin kohti :)
1480252.jpg
Taustalla on itsepainettu tyynyliina (tähdistä tuli muuten aika hauskan näköisiä kun jätin silityksen vähän puolitiehen ja lykkäsin liinan pesukoneeseen... @:)). Kellotaulu on muuten jo 15 vuotta vanha ja sain sen isoäidiltäni mennessäni ensimmäiselle luokalle kouluun. Hihna on vaihtunut useaan otteeseen, paristokin muutaman kerran, mutta muuten kello on selvinnyt näistä vuosista oikein hyvin ja se on minulle rakas enkä halua luopua siitä.

Kerrottakoon että Sinivaaran toinenkin hiha on päässyt "harjakorkeuteen", joten seuraavaksi on vuorossa vartalo-osan aloittaminen. Aloitin myös kolmannen tai neljännen kerran ensimmäisen neulotun pitsiliinan uusimman Novitan ohjeella. Cousteau on vielä odottelemassa fiksaustaan. Lisäksi työn alle on ilmestynyt haarukkapitsihuiviksi haluavia haarukkapitsipätkiä.

Mutta nyt keskityn hetken kouluhommiin. Tai ainakin yritän.