Nyt on kesäloma alkanut. Viimeiset pari viikkoa olivat varsin työntäyteiset, enkä jaksanut miettiä mitään ylimääräistä.Käsitöitä kyllä tein, mutta en mitään valmiiksi asti. Mutta nyt olen jälleen palannut muutamaksi kuukaudeksi kotikonnuille ja pää on täynnä erilaisia ompelu ja muita käsityöideoita. Ehkä suurimpana ideana on veljeni elokuisiin häihin valmistettavat jutut. Lahja on tällä hetkellä suuritöisin, joten saa nähdä onnistunko siinä ollenkaan. Lahja nimittäin vaatisi kangaspuut, jotka meillä on, mutta ei kuitenkaan ole. Puut ovat nimittäin isäni serkulla, sillä hänen vaimonsa on ollut tähän mennessä ainoa joka on niillä edes jotain aikaan saanut. On itse yllättävän vaikea mennä puolituntemattoman luokse ja vaatia/pyytää kangaspuita siirrettäväksi meille...
Olen vähän miettinyt kangaspuiden vuokraamista jostain päin Oulua. TaitoShopissa kuulema olisi mahdollisuus vuokrata, mutta jos joku tietää jonkun muun paikan Oulusta, niin saa vihjata :)

Snyy lähetteli postia, hieman myöhässä, mutta eipä tuo mitään haittaa. Paketista kuoritui esiin Mokka sukka - nimistä lankaa ja Virkkausideoita - lehti sekä tietenkin kortti.
1553206.jpg
Langan väri on suunnattoman ihana. On pitänyt käydä sitä useamman kerran hiplaamassa ja miettimässä mitä siitä keksisi... :P Kiitos kovasti Snyy :)

Kun sain tuon tunnustuksen, en jaksanut miettiä mitään blogeja. Nyt kun jaksaisin, niin näyttää siltä että kaikki joille tahtoisin tunnustuksen antaa, ovat sen jo saaneet. Niinpä totean vain, että tämä tunnustus on kaikille käsityöblogien pitäjille tarkoitettu :)

Kandin työni on lähes valmis muuten, ajattelin jossain vaiheessa kirjoittaa siitä lyhyen artikkelin ehkä mahdollisesti, jonka tänne sitten laittaisin. Tämä sitten kun on aikaa ja ideaa ja ulkona sataa vettä :D

Otetaanpas sitten vielä lopuksi lyhyt tilannekatsaus. Neulottu liina on edennyt, mutta nyt piti hieman purkaa sitä, sillä siinä alkoi olla niin paljon virheitä. Silmukat pitäisi nyt nostaa takaisin puikoille (ovat muuten elämäni ensimmäiset addit, ja on niillä niin mukava neuloa :)). Sinivaarakin on edennyt jo vartalo-osaan. Neuloin vapun viettoon tullessani bussissa lähes kerällisen. Silloin harmittelin etten ottanut enempää lankaa mukaan, mutta eipä se ole sen jälkeen edennyt kuin muutaman kerroksen. Jaques Cousteau- pipon korjaamisprosessi ei etene. Haarukkapitsihuivi koki spurtin koulussa yksinkertaisuutensa vuoksi, mutta on nyt jämähtänyt odottamaan seuraavaa "aivot narikkaan" - hetkeä varten. Olen myös tehnyt frivolitee-pitsiä, joka uhkaavasti alkaa muodostua ympyräksi vaikka sen pitäisi olla suoraa pitsiä... Nyt kun vain jaksaisin sitten tehdä sen ympyrän loppuun saakka, niin kehtaisin sen täälläkin näyttää.

Mutta nyt taidan istahtaa sohvalle pitsiliinani kanssa
.