Loma on ollut leppoisaa. Välillä jopa liiaksikin, sillä päivät ovat kulkeneet aikalailla samaa rataa. Yksi koulutehtävä on vielä kesken, joten sitä on tullut tehtyä. Käsitöitäkin olen tehnyt taas, ja sain valmiiksi neulotun pitsiliinan.
1581822.jpg
Pitsi ja liinan neulominen ovat minulle varsin uusia asioita molemmat. Malli on uusimmasta Novitasta, lankana joku Maxi tai Grande, jonka ostin liinaa varten. Puikkona 2.5 ja käytin pyörönä ensimmäisiä addejani. Olipa niillä mukava neuloa :) Liinan reunat ovat hieman kippurassa, vaikka pingotin liinan apulangan avulla. Silitin reunoja, mutta edelleen ne ovat vähän kummalliset. Muutenkin koko liina pitäisi varmaan silittää tai peräti pingottaa uudelleen. Saa nähdä mihin liinan laitan, meidän kotisisustukseen se ei oikein sovi...

SNY muisti minua jälleen paketilla. En osaa sanoa oliko tämä viimeinen vai miten, sillä paketissa ei ollut mitään korttia.
1581823.jpg
Mutta paketissa oli Ibiza-lankaa, mukavan värinen tabletti, silitettäviä kangasmerkkejä (varmaan tuo norsu ja mato menevät haalareihini :D), oransseja liuskoja (joiden funktiota en äkkiseltään keksinyt, joten odottelen mielenkiinnolla että SNYni kertoisi mitä ne ovat) sekä lisäksi karkkeja, jotka katosivat varsin nopeasti tehtävää tehdessäni. Kiitos SNY mukavasta lahjasta! :)

Mutta nyt taidan keskittyä television katseluun ja neulomiseen, joista kerron myöhemmin lisää :)

Aurinko paistaa, vihdoin tuntuu siltä että tulee kesä!