On ollut hieman hommaa tässä elokuun. Veljeni häät ovat kuun lopussa ja siihen liittyen on juttuja kesken - en siis vielä sen ihmeemmin paljastakaan mitä olen tekemässä.

Ajattelin tässä näyttää muutaman työn jonka olen saanut valmiiksi asti (ja vielä kuvattua). Yksi työ on valmis, mutta juuri kun aioin ottaa siitä kuvan, kamerasta loppui patterit.


Tämä pipo on neulottu ylhäältä alas. Jostain blogista pongasin ohjeen, jota sitten hieman muokkasin. Lankahan on samaa kuin kynsikkäät, ja ajattelin että rakkaallenihan tuo pipo menee. Pipo on kuitenkin sen verran hankalan kokoinen, että päätin lahjoittaa sen vanhemman veljen toiselle pojalle (en tiedä itseasiassa kummalle se tulee, sillä sanoin heidän äidilleen että antaa sen sille joka tarvii :D).

Tuossa hieman tärähtänyt kuva pipon huipusta.

Ja kun tuota lankaa riitti vieläkin, tein rakkaalleni podikotelon.


Valmiina on siis mustikkapipo ystävälleni. Hän toivoi saavansa sen tänä viikonloppuna, sillä hän aloittaa ilmeisesti maanantaina uudessa opinahjossaan. Kuvia siis myöhemmin...

Tänään valmistui myös huntu veljeni tulevalle vaimolle. Tie valmiiseen huntuun oli pitkä ja kuoppainen, mutta siitä kerron sitten kun saan kuvan siitäkin.

Teetätin häitä varten mekon eräällä paikallisella ompelijalla. Teetätin, koska olen auttamattoman huono ompelija enkä löytänyt kaupasta sopivaa (enkä jaksanut aloittaa omien kaavojen tekoja - se projekti olisi ollut tuhoon tuomittu). Mekostakin liittelen kuvia myöhemmin, mutta kuten vanhempani nokkelasti totesivat "Sehän on kuin sinulle tehty!" :) Olen saanut uuden innon Aquilaankin, ja haaveilen että saisin sen valmiiksi häihin mennessä että voisi sitä sitten kirkossa pitää hieman hartijoiden peitteenä.

Mutta nyt lähden nukkumaan - viikonlopuksi Tampereelle Ristirockaamaan :)