Olen viimeaikoina tehnyt varsin paljon juttuja kavereille, joista jo edellisessä jutussa hieman mainitsinkin. Ajattelin nyt sitten vihdoin esitellä näitä tuotoksia.
1890700.jpg
1890707.jpg
1890710.jpg
Kuvat ovat hieman huonoja, sillä ne on otettu kaikki bussissa... Mutta siis kaksi ensimmäistä on mp3-soittimelle ja tämä alin on puhelimelle. Kaikissa on edellisten tapaan nepparit kiinnityssysteeminä. Lankana ihan jämä seiskaveikat ja koukkuna 4. Malli on ihan omasta päästä.

Olen virkannut nyt myöskin kalenterisuojuksen, mutta kuvia siitä myöhemmin (nyt on vähän laiska kuvaaja täällä. Ehkä tuo oman netin puuttuminen aiheuttaa laiskuutta sillä saralla ainakin...)

1890704.jpg
Tästä työstä olen jotenkin erityisen ylpeä. Malli tuli omasta päästä ja alkoi ylhäältä. Lankana Tennessee. Lehdet ovat tosiaankin erilliset, mutta en tiedä miten ne lopulta käyttäytyvät käytössä. Ainakin ne voi kevyesti höyryttää, jos tahtovat nousta ylös... Tämän pipon pohjalta seurakuntamme pastori tilasi minulta pipon, josta ei nyt ihan mustikkapipoa tule. Suunnittelu on oikeastaan vielä kesken, mutta katsotaan mitä siitä tulee.

Aquilakin on siis valmis ja pingotettu - muttei kuvattu.

Eilen valmistui myös käsityökori trikookuteesta virkaten. Kuva tullee myöhemmin.

Ryijystä ei ole edelleenkään kuvia, sillä ne ovat rakkaani kamerassa eikä kummallakaan ole nettiä omassa käytössä toistaiseksi. Niitä siis odotellessa...

Ensimmäinen harjoitteluun kuuluva opetustunti on keskiviikkona. Hermostuttaa hieman, sillä ompelu ei ole vahvimpia puoliani. Katsotaan kuinka minun käy...