Täällä satoi lunta tänään, maisema muuttui ihan täysin. Itselleni tämä ei suinkaan ollut talven ensimmäinen lumipeite, sillä viimeksi kotikonnuilla käydessäni lunta pyrytti Iisalmesta Ouluun saakka :)

En ole varmaan kertonut, että olen ohjaajana seurakunnan käsityö- ja musiikkikerhossa. Meitä on 3 ohjaajaa, sillä lapsosia on ollut parhaimmillaan 16. Nyt olemme tehneet jauhobatiikkia, viime kerralla olleet 4 tyttöä ovat maalanneet jo laukkunsa, muut tekevät sen ensikerralla. Pitänee ottaa kamera mukaan, että voi näyttää tyttärien aikaansaannoksia :)

Neuloin rakkaalleni kaulahuivin.
2075798.jpg
(kuva otettu keskellä yötä, joten se on aika huono. Sori.) Lankana huivissa on Nalle Colori, langan sain muistaakseni syksyllä neuleystävältäni. En halunnut tehdä normaalia "2o,2n"-huivia, mutta rakkaani ei halunnut mitään palmikoita tai muita, joten päädyin tunturineuleeseen. Ei ihan tavallista, mutta kuitenkin sellaista että pystyi luennolla helposti tekemään.

Ja se ensimmäinen hys-hys on myös valmiina. Uskallan näyttää kuvan, sillä tiedän, ettei lahjan saaja käy blogissani muuten kuin silloin kun sitä hänelle näytän.
2075802.jpg
Kuvassa siis Rinsessa-kämmekäät
. Ne on neulottu kaksinkertaisesta ns. Reumalangasta (tarkemmin sanottuna Scholler Stahlin Wollfrauen). Muuntelin ohjetta hieman alkuperäistä pienemmäksi, kun neuloin kämmekkäät 4mm puikoilla. Paljastettakoon että samat on taas puikoilla, toisesta langasta ja muuten muunneltuna.

Aloittelin muitakin hys-hys - juttuja tässä. Hys-hys 4 pysyy täysin salassa, mutta hys-hys 5 käsittää (toivottavasti) viidet huopatossut sukulaislapsille. Toivottavasti aikaa riittää, mutta toisaalta, suurimmat tulevat 6-vuotiaalle kummipojalle (jolla on jo reilu 36 kokoinen mono :D)

Mutta nyt tv:n ja CSI:n ääreen.