Minäkin olen nyt sitten Ravelryssä ja minut ja projektini löytyvät nimimerkillä Tiinatuuli.

Vuoden ensimmäinen työ on valmis. Kyseessä on perheen uudelle tulokkaalle, veljentytölle (laskettu aika 3.2. eli jännitys tiivistyy... :)), jakku.

 

Lankana Palma ja Samos Lollipop. Ohje Novita Kevät 2007. En pidä Palmasta, en vaan pidä, vaikka aluksi ihastuinkin sen pehmeyteen. Sitä on vaan niin tympeä neuloa. Tästäkin tuli isompi kuin piti, koon piti olla 62 cm, mutta pingotusvaiheessa huomasin ongelmia. Pituudet oli kaikki koosta 62, mutta leveydet isommista kooista. Hohhoi... Mutta ihan nättihän siitä tuli siltikin. Ostin jo joskus aiemmin pieniä sydännappeja ja tähänhän ne istuivat oikein hyvin.

Sinivaara on taas päässyt aktiivitoimintaan. Sitä piti hieman purkaa, sillä muutamat kavennukset näytti huonoilta ja kuviot oli erikohdissa. Nyt näyttää hyvältä, tosin toisessa hihassa yksi osa palmikkoa menikin alapuolelta vaikka sen piti mennä yläpuolelta. Hups... @:) Mutta en enää kyllä rupea tuota purkamaan, ellei muita ongelmia ilmene.

Aloitin Savonlinnaan palatessani kirjoneulelapaset. Etsiskelin kuviota pitkään koululta löytämistäni kirjoista, ja vihdoin sen löysin eräästä latvialaistyyppisestä kirjasta. Idea malliin tulee neulomistani Lapin lapasista, pitää vain katsoa miten ideani toimii. Ainakin varresta on tulossa varsin leveä...

Pastorin syyspipo ei edisty ei sitten ollenkaan. Olen miettinyt mitä sen kanssa teen. En nimittäin halua jättää sitä tekemättä, sillä se on kuitenkin tilaustyö. Pipoonhan on tulossa kirjoneuletta isolla mallikerralla ja silmukoita on varsin paljon. Ei kai auta kun miettiä sen kohtaloa enemmän.

Aloittelin tässä myöskin jonkinlaista luentotyötä. Virkkailen jämälangoista isoäidin neliöitä. Katsotaan nyt miten nopeasti edistyvät, on nimittäin tässä vain 2 tuntia viikossa kahden viikon ajan ja sitten pari viikkoa, ettei ole mitään.

Mutta nyt istahdan CSI:n ja Sinivaaran ääreen.