Taas on aika hurahtanut alta, mutta mitään uutta ei ole. Neulottu on, mutta kun ei valmistu niin ei. Sinivaara joutui purkuun, sillä olin luonut alunperinkin vartalolle silmukoita jostain M:n ja L:n väliltä ja lopulta hartijoille päästessä koko homma oli sekaisin. Sinne meni se ja nyt odotellaan uutta inspiraatiota. Sinivaara jäi pussissa häpeämään rakkaani kaappiin.

Viettelin siis pari viikkoa Oulussa, kun ei ollut tunteja Savonlinnassa. Näin ne on opinnot lopuillaan, kun löytyy noinkin pitkiä "lomia". Ja vaaleanpunainen Palma-jakkukin pääsi uudelle omistajalleen, kun veljentyttäreni syntyi 31.1.2009. Onhan se vielä varsin reilu, sillä se näytti olevan sopiva tytön veljelle, Aaro 2v. Mutta jospa sen joskus tytön päällä näkisin :) Kastelahja on lähtökuopissaan, rakkaani kertoi haluavansa antaa erään tietyn ruokalapun siinä kun oli niin hauska teksti. Emme kuitenkaan löytäneet tätä ruokalappua ja sanoin tekeväni sen itse. Ostin froteeta ja ajattelin hankkia vielä jotain enstexia tms. siihen mukaan. Teksti tulee näillä näkymin kirjottuna.

Aloitin ennen "lomalle" lähtöä kietaisuneulepaidan neulomisen NOvitan Rose Mohairista. Se on edennyt varsin mukavasti ja haaveissa on saada se valmiiksi ristiäisiin mennessä.

Matkasukat etenevät mukavasti, kun ensimmäinen sukka valmistui eilen junassa ja bussissa väkertäessä.

Ja että ei jäisi ihan kuvattomaksi tämäkään postaus, niin tuossa kuvassa on itsekehrättyä lankaa (ei tosin sillä omalla uudella, vaan koulusta lainatulla värttinällä). Lanka muodostuu langanpätkistä ja pienestä määrästä "raakaa villaa".

IMG_3522-normal.jpg