Kuten edellisistä kirjoituksista on voinut lukea, meillä on ollut menossa koulussa virtuaalisen käsityön projekti, hienolta nimeltään Virtuaalinen designstudio. Tehtävänä oli tutustua tilkkumaalauksen ihmeelliseen maailmaan ja suunnitella vähän eritavoin 3 tuotetta, joista piti toteuttaa tilkkumaalausosa. Tehtävät ja niihin liittyvät kuvat löytyvät tuosta oikealta sivuista kohdasta "Koulujuttuja".

Viimeisen tehtävän annin haluan esitellä ihan tällä puolella ihan virallisesti, sillä tein tuotteen ihan oikeastikin.

Tehtävänämme oli suunnitella hyvinvointituote itselle jonkun itsetuotetun kuvan pohjalta. Valitsin kuvakseni Firenzen tuomiokirkon ikkunan. Kuvan on oikeasti ottanut pikkusiskoni, mutta olen minä sen ihan itsekin nähnyt ja kuvan ottanut - hieman eritavalla kuitenkin.

italia%20%2707%20098-normal.jpg

Päätin heti tehtävän tultua, että teen itselleni jyvätyynyn. Kun jouluna tein ystävälleni jyvätyynyn, niin pitihän sitä tietenkin itsekin kokeilla ja ihastuin. Vaikka kotona meillä onkin ollut useampiakin tyynyjä, en käyttänyt sitä kuin sairastuessa. Nyt tuo tyyny on tuonut helpotusta jäykkiin hartijoihin pitkän päivän jälkeen. Ah ihanuutta! 

hyvinvointi2-normal.jpghyvinvointi3-normal.jpg

 

Siinä kuvasta piirretty tunnelma kuva ja tekniikkakuva, jota näkee mitä koko hässäkkä on niellyt. Itse jyväpussi on siis täytetty ohrasuurimoilla, jotka mielestäni varaavat lämpöä kauran jyviä paremmin. Vehnä kai se olisi paras, mutta en ole löytänyt vehnää kaupasta (enkä ole kyllä etsinytkään... @:))

Tässä varsinainen työ

hyvinvointi1-normal.jpgIMG_3716-normal.jpg

 

Mutta mitäs tästä eteenpäin? Tilkkumaalaus jatkuu. Vaatetuksen kurssilla aion toteuttaa vaatekokonaisuuden, jonka yksi olennainen osa on tilkkumaalaus. Aion myös tutkia tilkkumaalattua kangasta vaatetuskankaana eli sitäkin varten on pitänyt tilkkuilla olan takaa. Näistäkin kertoilen mahdollisesti lisää töiden edetessä. Muut työt eivät juuri edisty, kietaisupaita ehkä eniten, mutta jotain parin kerroksen iltavauhtia. Luentosukat valmistuivat, niin voisi aloittaa uudet ihan kärjestä alkaen. Katsotaan, katsotaan :)

Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille! :)