Viime viikonloppuna oli veso-päivä, jossa olimme pajan vetäjinä erään kurssin tiimoilta. Pajan aiheena oli oppimispelit. Meidän ryhmän ideana olivat itsetehdyt, toiminnalliset pelialustat. Oma ideani lähti monikäyttöisestä tilkkualustasta, jonka päällä voisi pelata ja jota voisi käyttää istuinalustana. Tietenkään suunnitteluosio ei ollutkaan niin helppo, sillä töihin piti "ympätä" yhtä sun toista.

Tässäpä siis minun versioni toiminnallisesta pelialustasta, jossa tutustutaan erilaisiin kirjontakulttuureihin ja itse pelialusta on monikäyttöinen.


Siinäpä vielä lähikuvat kirjonnoista. Tämä lautani oli hyvin, hyvin poikkeava muista paikallaolleista... Mutta tämä lauta ainakin poiki erilaisia ideoita, joista voisi mainita pelialustan valmistaminen kokeilutilkuista.

Luennoilla valmistui Rinsessa pipokin.


Lankana Novitan Luxus Cloud eli se villa-bambusekoite, puikkona 4mm pyörö. Laitoin ohjeista poiketen 100 silmukkaa ja tuli meikäläisen isolle pollalle oikein sopiva. Tykkäsin kovasti tästä langasta, se ikäänkuin soljui eteenpäin ja nyt kun otin käsiini Nalle Aloeveran, se on käsiin kyllä pehmeä ja mutta todella pörröinen. Cloud oli kyllä ihanan sileää...

Nyt kun tuli tuo Aloevera esille, niin kerrottakoon, että hys-hys - juttuja on siitä tulossa. Ravelryssä voi käydä tutustumassa mitä on tuloillaan ;)

Ainakin yhden hys-hys-työn uskallan täällä esitellä. Käsityökoria virkkailen trikookuteesta.


Harvinaista kyllä, muuta ei ole nyt työn alla suuremmin. Kovasti mietin vielä hys-hys-juttuja ja osa onkin jo selvillä. Eniten vielä mietin noiden veljien lasten lahjontaa, kun ei tekisi mieli tehdä jotain sellaista, mille ei ole käyttöä.  Onhan tässä vielä hetki aikaa miettiä...