Aina silloin tällöin minuun iskee hinku virkata. On vain saatava se koukku käteen, ja harmitus on suuri kun en aina edes keksi mitä koukulla tekisin. Tällä kertaa ei ole ollut siitä puutetta.


Edeltävänä viikonloppuna äitini kävi täällä luonani kylässä. Hänellä oli mukanaan kolme muistitikkua, jotka olivat kuminauhalla yhdessä avaimenperässä. Virkkasin sitten pienen tikkupussin Tennesseestä ja kaksinkertaisesta Kotiväestä - koukku taisi olla 2,5 tai 3,5. Pussi on avaimenperässä kiinni munkinnyörin avulla.

Päätin myös kantaa korteni kekoon sytomyssykeräykseen. Tällä hetkellä valmiina on kaksi myssyä - virkattuja tietenkin. Mallit tuli omasta päästä omaan päähän sopiviksi.


Vihreä on Novitan Suvi - puuvillalankaa ja sininen Tennesseetä. Sininen on lähes samanlainen kuin aiemmin Tennesseestä virkkaamani hattu. Joo, tätä mallia minä voisin ryhtyä tekemään. Tulee ainakin minun päähäni sopiva. Luultavasti virkkailen molempiin vielä jotain pientä kukkaa. Luultavasti virkkaan vielä muutaman. Mielessä on nyt muutakin taas...

Jonkin aikaa sitten löysin Ravelrystä ohjeen, josta rakkaani innostui kovasti. Sehän piti sitten toteuttaa. Eikä se jäänyt yhteen, eikä jää luultavasti kahteenkaan.


Vasemman puolimmainen on seitsemästä veljeksestä ja Maijasta. Oikealla on sama kaveri Nallesta virkattuna. Näiden kahden innoittamana olen tuhoamassa vaaleanpunaista Palmaa possun toivossa. Katsotaan mitä siitä tulee.

Lisäksi innostuin kämppiksen decoupage-lakasta...


Nämä purnukat saivat ylleen Pentikin Vanilja-servettejä. Alla laivalta saatavien hedelmäkarkkien purkki, jonka maalasin akryylivärillä (tästäkin kiitos kämppikselle) pariin kertaan valkoiseksi.


Sitten piti ostaa Tiimarista puisia laatikoita, joita sitten päällystin. Eikä siinä vielä kaikki...


Pöytälaatikosto sai pientä tuunausta samalla.

Sitten siihen varmasti kaikkia hurjasti mietityttävään asiaan, eli lankavarastoni suuruuteen.


Tässä kuvassa on yhteensä 11 375 g lankaa ja lähimmäs arvasi Sonja 12 600 grammalla. Pientä pakettia on lähdössä siihen suuntaan :)

Harjoittelun loppumisen kunniaksi on valmistumassa mm. sukat ja huppari. Lisäksi aloitin Froot Loop - sukat.

Muuttopäivä on sovittu suunnilleen kuukauden päähän ^^