Viimeisestä kirjoituksesta onkin jo aikaa. Vaikka elo ei olekaan kovin kiireistä, on mielessä niin paljon kaikkea mitä tehdä - päällimäisenä tietenkin ns. Iso G. Tämän lisäksi mielessä siintää jo parin viikon päästä tapahtuva muutto. Aionkin nyt ilmoittaa, että blogi hiljenee - mutta vain hetkeksi. Seuraavan kerran kirjoitellaankin uudelta kämpältä ja luvassa on luultavimmin vähän sisustus-juttujakin. Kevään mittaan saattaa myös ilmestyä uusi blogikin, aiheena ruoka & leivonta :)

Kevään aikana luvassa on myös pari paria sukkia, ainakin yhdet kynsikkäät, Tähtiportti-pipoakin on suunnitteilla. Kävin eilen ostamassa hienoa hopeanhohtoista tekokuitutrikoota housuja varten, jos nyt vaan ompelukoneeni suostuisi toimimaan (se kävi huollossa, mutta ylälangan kiristyksen ongelmat jatkuvat. Kävimme koneen oikean omistajan - äitini - kanssa keskustelua siitä, olisiko jo aika päästää tuo lähes 25-vuotias konevanhus eläkkeelle. Saa nähdä).

Tämän Palma-possun myötä mukavaa kevättä kaikille lukijoille ja hyviä hiihtokelejä (ainakin itse olisin valmis kiitämään pitkin laskettelurinteitä)!