Joo, ajattelin esitellä lyhyesti valmistuneet jutut.


Opetussukat, jotka aloitin vuoden alussa alkaneen harjoittelun aikana. Oli vähän hidasta ja toisen sukan kärki piti purkaa ja muuta. Lankana siis ikivanha vaaleanpunainen ja Marttojen vadelmanpunainen seiska veikka, puikot 3,5 mm. Nämä sukat tein ensimmäistä kertaa niin että ihan mittasin jalkapöydän ympäryksen ja laskin silmukat tilkusta.


Rakkaani unohti kynsikkäänsä junaan ja halusi samanlaiset tilalle. En jaksanut tehdä ihan tavallisia, joten hyödynsin Joona-sukissa käyttämääni silmukoiden nostamista. Tällä kertaa jokaisella nostettavalla silmukalla oli oma värinsä. Pitää kokeilla tätä joskus toiste yksiväriseen lankaan. Tässäkin lankana seiska veikka ja puikot 3,5 mm.


Froot loop- sukat Knittystä. Lankana Villa Mokan Hra Kanerva, puikot 2,5 mm. Kivan simppelit ja kivat jalassa. Varret olis voinu olla vaikka pidemmätkin.

Nyt työn alla ristipistotyö, kaverin isotädille Rose Mohair - kukkahuivi, kaverille kynsikkäät. Otin myös kirjoneulelapaset kaapista, mutta en ole vielä neulonut niitä eteenpäin. Myös taikajakku on neulottuna, vaan ei koottuna. Kokoamista odotellessa... Lisätietoja töistä löytyy Ravelrystä.

Ja gradu edistyy. Hitaasti, mutta varmasti.

Muuttokin on edistynyt. Ei enää yhtään pahvilaatikkoa, mutta sisustus on kesken. Kangaskauppaan pitäisi lähteä itse ja siskon kanssa.

Ei mulla muuta. Aurinkoista kevättä kaikille!