Uudet luokkakaverini ovat huomanneet käsityöinnostukseni ja monenlaisia toiveita on esitelty monesta suunnasta. Ensimmäisenä valmistui Bad Hair Day - pipo.

Lankana Novitan Pirta (akryyliä), puikot 4 mm. Aloitin ylhäältä 12 silmukalla ja lisäsin niin että lisäysten välissä oli 22 s. Resoriin kavensin silmukoita jonkin verran että pysyy päässä. Tekstin kirjailin jälkikäteen silmukoita jäljitellen. Tämä oli varsin hyvä työ, jota saattoi tehä vaikka elokuvaa katsoessa. Ei muuten oikeen tuo pitkään sileän ja resorin neulominen innosta - sitä kaipaa vähän äksöniä ;)

Mutta pipon uusi omistaja oli innoissaan. Ja niin oli eräs toinen luokkalainen, joka piti pipoa päässä torstaina pidettyjen syntymäpäiväjuhlien ajan. Eli toinen hyppää puikoille kunhan langat saan.

Yksi isompi projekti tässä on alkamaisillaan myös. Entinen työkaverini, nykyinen laulukaveri, menee naimisiin ja hän toivoi itselleen boleron/hihattimen kaltaista. Olemme jo muutaman viikon suunnitelleet sitä ja viimeistään huomenna pyrin sen aloittamaan - häät kun ovat todennäköisesti jo uuden vuoden kynnyksellä! Lankana tulee olemaan TeeTeen Lumi, sellainen ohut mohair-lanka. Melkoista ohjeiden soveltamistahan siitä tulee, mutta positiivisella mielellä mennään vaikka ohjeiden soveltaminen aiheuttaa minulla erikoisen kovasti säheltämistä @:)

Jotain pientä joululahjaneulettakin on hyppimässä puikoille ja yhdet sukatkin jäivät sukkasadon ulkopuolelle. 

Nyt pesukone pyörimään, ja odottamaan jännityksellä huovutuksen lopputulosta!