Viime aikoina on tullut neulottua kaikkea syksyyn sopivaa.

clovers-normal.jpg

Neuloin ystävälleni Päiville synttärilahjaksi Clover-sukat. Lankana Nalle, puikot 2.5 mm. Lankaa meni lähes koko kerä. Loppukerästä tulee vielä ehkä kummitytölle samanlaiset, mutta pienemmässä muodossa. Malli oli tosi kaunis, joskaan sitä ei kuvasta ehkä niin näe. Nalle oli ehkä aavistuksen liian paksua näihin...

jenni2-normal.jpg

Ystävälleni Jennille neuloin lapaset maksuna yhdestä paidasta. Lankana hyvin marinoitunut 7 veljestä, puikot 3.5 mm. Malli omasta päästä.

sini-pipo-normal.jpg

Omaan päähän sopivaksi neuloin kehräämästäni Sini-langasta pipon. Lanka oli nopea neuloa, mutta pipon tekemisessä kesti, kun lähes joka ilta purin lähes valmiin pipon. Lopulta tein niin pienen kuin mahdollista ja lisäsin samanväristä ja -oloista lankaa pipon reunaan. Eipä sitä juuri näe, kun reuna noin hauskasti rullautuu. Puikkoina 10 mm. Ja nyt kun on sininen pipo, niin sininen huivi pitäisi saada. Malli ja lanka on, mutta saa nähdä milloin ehdin tehdä. Orion-takki on päättänyt valmistua joskus, ja yhdet polvisukat odottavat aloittajaansa. Menin vielä löytämään kinnasneulankin taas, eikä se voinut jäädä odottamaan... Niistä lisää sitten joskus :)

Aurinkoista syksyä!