Viime aikoina on ollut paljon ajatuksia siitä, mitä haluaisin tehdä. Erityisesti se haluaminen alkaa kohdistua joululahjoihin. Yhdet pukin konttiin menevät sukat on aloitettu, toisiin ostin langan. Vielä kolmannetkin sukat haluaisin ehkä tehdä, mutta myös huovutusta on mielessä. Tulipa tässä vielä yksi kiltti-toivekin, että ei tässä ehdi käsitöiltä lomailemaan ;) Tuntuu vain että kaikki työn alla olevat jutut edistyy todella hitaasti - erityisesti tuossa vieressäni oleva joululahja-sukka tuntuu etenevän niiiiiiin hitaasti. Työn alla on yhdet tilaus-polvisukat ja niiden kanssakin edetään hitaasti - johtuen ehkä siitä että suunnittelen niitä aina sitä mukaa kun tulee tarve. Pohje-kavennukset tein varmaan kolmeen kertaan ja nyt mietin tuliko niistä sukista liian pienet kun tilaaja joutuu niitä kunnolla jalkaan repimään. Toisaalta, 7-veljestä tuntuu minusta leviävän todella helposti niin eikai se pienuus niin haittaa...

Mutta sitten valmistuneita töitä. Sain viime keväänä SNY:ltäni ihanat violetit sakset. Hienoutta lisäsi se, että terälle on kunnon kotelo eli ei pitäisi ainakaan saksien tulla ulos käsityöpusseista... :D Olen todella hyvä kadottamaan juttuja, niin piti sitten tehdä saksille "avaimenperä".

kuva%203-normal.jpg

Ohjeena Naalebuder, pienempänä vain. Lankana joku langan loppu ja 2 mm koukku.

Parhaillaan on menossa Sivarisukka 3.0 - sukkakeräys. Eräs ystäväni on itse käynyt sivarin ja hän kertoi minulle tästä keräyksestä. sovimme, että hän ostaa langan ja minä neulon ja tällaiset sukat syntyi:

kuva%202%20%285%29-normal.jpg

Lankana 7-veljestä raita, puikot 3.5 mm ja koko jotain 43-45 väliltä. 

Tasapuolisuuden vuoksi haluaisin neuloa sukat myös jollekin inttiin menevälle, mutta lähipiirissäni ei ole ketään eikä mitään varsinaista keräystä ole ilmeisesti tällä hetkellä pystyssä. Täytynee vain neuloa sukat ja selvitellä miten ne saisi jonkun jalkoja lämmittämään :)

Mutta nyt voisi näin perjantain kunniaksi hetken lukea tenttiin ennen kuin siirrymme ystävän kanssa katsomaan suosikkisarjaamme How I met your mother :)