Huh huh, nyt on vihdoin joulu ja uusi vuosi juhlittu. Mikähän siinä onkin, että ennen joulua tulee aina kauhea kiire ja hoppu. Se sitten näkyi täällä blogissakin iloisena pienenä bloggaustaukona. Alla olevat kaksi postausta on postattu vasta nyt, vaikka päivämäärät ehkä antavat ymmärtää jotain muuta...

Uusi vuosi tuo tullessaan paljon jännitystä. Kesän saatan viettää Jyväskylässä tai Kempeleessä, tai sitten Kalajoella. Saattaa myös olla, että Ylivieska jää taakse kesällä tai ainakin sen jälkeen - opinnot alkavat olla siinä mallissa ettei tänne juuri enää jäädä. Kovin on meitä kutsuttu takaisin Ouluun ja näillä näkymin vastaamme kutsuun, vaikka en edes tiedä saanko sieltä töitä.

Entäs käsityöpuoli sitten? Pääsen hyödyntämään opettajankoulutustani nykyisessä opinahjossa, jossa aloitan ensi viikolla kädentaitojen kurssin. Samalla pidän myöskin nettikurssia aikuisopiskelijoille. Ihan jännittäväähän tämä on, etenkin kun kontaktikurssille tulevat ovat tuttuja tuutoroitavia! 

Ainakin valmistumassa on neuletakki. Ajatusta on uusista kirjoneulelapasista ja jostain vauvaneuleista - lähipiiriin on tulossa perheenlisäystä :) Suunnitelmissa on myös tuhota mahdollisimman paljon varastoista löytyvää lankaa. Inventaario on parhaillaan menossa ja siitäkin tulee varmaan juttua vielä tässä kohta. 

Onnea ja kaikkea hyvää kaikille uudelle vuodelle!