Huomenna se sitten alkaa, jämäkuu. Päätin taas ilmoittautua mukaan, vaikka tämä huhtikuun loppu onkin vähän huono. Tahtoo taas opinnot kasaantua, kun koulukin menee loppumaan huhtikuun loppuun... Mutta jospa sitä jotain saisi aikaan :)

Tämmöisestä kasasta olisi tarkoitus saada vähennettyä

jama13-normal.jpg

Erityisesti olen suunnitellut jotain tuossa valkoisessa kasassa oleville pikkuisille vyyhdeille, jotka ovat pyörineet laatikoissa erään kudonnan-projektin jäljiltä. Ensin ajattelin käpypitsiä, mutta ehkäpä siitä voisi tullakin jotain virkattua. Saa nähdä ;) Harmi sinänsä että yksi työnalla oleva työ on jämälanka työ, mutta nyt näyttäisi siltä että värillinen lanka ei tule ehkä riittämään, niin pitänee sitten purkaa ja aloittaa uudelleen...

Viime aikoina työn alla on ollut töitä kovin ohuilla puikoilla. Tuli tunne, että nyt pitäisi saada paksumpaa puikkoa ja nopeampaa valmistumista. Siispä joululahjalankoja puikolle ja mallineule-kirjasta kivannäköinen malli. Tuubihan siitä tuli.

tuupi-normal.jpg

En kuitenkaan ole kovin innostunut tuubin käyttäjä, joten päätin lahjoittaa työn jollekin. Eipä tarvinnut kuin mainita asiasta eräälle ystävälle, kun hän ehdotti työn lahjoittamista tyttöystävälleen. Ja sinne se sitten eilen illalla menikin. Lankana Viking Odin, puikot 7 mm. Silmukoita taisi olla kolmen tai neljän mallikerran verran ja lisäsilmukat päälle (14 s + 11 s). Malli löytyi The Knitter's Biblen Stitch Librarystä nimellä Ladder Lace.

Kevät taisi tulla tänne pohjoiseenkin - ukko vaihtoi autoon kesärenkaat ^^