Edellisten tossujen perään päätin tehdä ihan vaan sukat. Tavoitteena oli päästä eroon jämä-Palmasta, joka on pyörinyt jo jonkin aikaa lankakorissa päämäärättömästi. Aikanaan sen pehmeys houkutteli ostamaan ja tein yhden sukan - ja siihen se jäi. Valmistui siitä Lutu-pupu veljenpojalle...

Mutta yhdistelin Palmaa Nallen kanssa - 2 krs Nallea, 1 krs Palmaa.

kuva%203-normal.jpg

Puikot 3 mm (luulin että 3.5 mm - puikkomitta on ihan kiva juttu!), malli on tuttu ja turvallinen. Tein nämä pikkuvauvan mitoilla, mutta epäilen että ovat ainakin alkuun vähän suuret. Tuli näihin vähän pidempi varsi ja terä. Lankaa meni 33 g.

No, Palmaahan jäi, joten uusi projekti työn alle. Päätin osallistua KYHäilemään ja yhtenä työnä ajattelin norjalaista myssyä, ja ajattelin kokeilla mallia. Tällä kertaa kaveriksi löytyi valkoinen seiskaveikka ja sininen luxus wind. Ja pari mysssyä valmistui silmukkamäärällä 62, puikoilla 4 mm. Lisäyskertoja taisi tulla 6-7, enkä ole taaskaan varma onko koko sopiva. Ja tajusin juuri, että ehkä myssyissä pitäisi olla myös solmimisnauhat... ehkäpä sitten joskus. Lankaa meni Palma-versioon 20 g ja siniseen 22 g. 

Ja Palmaa jäi vieläkin...

kuva%201%20%281%29-normal.jpg

Viikon Jyväskylässä olon jälkeen menin viikonlopuksi kotiin ja junamatka oli varsin tuottoisa. Tuo tummempi myssy valmistui, mutta lisäksi kaksi virkattua ruusua. Kolmas valmistui kotona.

kuva%20%281%29-normal.jpg

Oranssissa lankana Blend Bamboo ja koukku 3.5 mm, kaksivärisessä Novitan Luxus Windin loppu ja Vuorelman Veto - koukkuna taas 3.5 mm ja 61 kjs aloitus. Alin kukka on Sadnesgarnin Mini Palettia koukulla 3 mm. En yhtään tiedä minne nämä joutuvat - ehkäpä jotain toista projektia koristamaan joskus :) Ohje löytyi ystävän vinkistä täältä. Näihin meni yhteensä 35 g lankaa.

Tällä hetkellä kokonaiskulutus jämäkuussa olisi siis 457 g. 

...pitääköhän tehdä comeback että saisi 500 g rikki...