Hankin keittiiön uuden vahakangasliinan ja kappaverhon, mutta niiden lisäksi valmistui jämälangoista pari tiskirättiä.

r%C3%A4tit2-normal.jpg

Pyöreä kukka valmistui ensin. Lankoina Novitan Helmi, Mandarin Petit ja jokin musta puuvilla, koukku 3,5 mm. Ohje oli vähän kinkkinen tuosta koroste väristä eteenpäin, enkä ole varma onko se lopulta sellainen kuin ohje halusi. Mutta hyvältä se näyttää :) Lisäsin vielä nurjalle ripustuslenkin.

Oikean puolimmainen on "double bumb" (rav.). Alkoi jo tuntua että menee virkkuukoukun kanssa tämä homma, niin vaihdoin puikkoihin. Lankoina vanha Novitan Bambu ja jokin puuvillalanka, puikot 3,5 mm. 

Vasemmalla on "chinese waves" kulmittain neulottuna. Pohjalla valkoinen Kotiväki ja lisäksi astiapyyhkeistä jäänyt turkoosi Cottolin sekä violetti ja vaaleansininen ohut puuvilla. Puikot 4 mm. 

Seuraavalla kerralla täytyy kyllä hankkia jotain värikkäämpää tiskirätti-lankaa - meinaa tulla vähän synkkiä rättejä... Yhteensä rätteihin meni 50 g lankaa.

Lisäksi valmistui lasipurkille kansi.

purkki2-normal.jpgpurkki1-normal.jpg

Mallina käytin Mommes lyselug - liinan ensimmäiset 16 riviä. Lankoina erilaiset pikkukerät valkoista puuvillaa. Sekaan eksyi yksi kerä luonnonvalkoistakin. Puikot 2 mm. Pingotuksen jälkeen ompelin (ei ihan niin menestyksekkäästi) kankaasta kannen ja asettelin liinan kankaan päälle ja kiristin satiininauhalla. Seuraavaksi täytän purkin itse tehdyllä myslillä. Nam :P Lankaa meni huimat 5 g.

Seuraavaksi ajattelin siirtyä sukka- ja tossutehtailijaksi.