Huh huh. Kesäyön hullutus on päässyt puoleen väliin. Hieman jo hirvittää, miten tässä käy. Toistaiseksi on kuitenkin ollut varsin mukava aloitella töitä, jospa sama jatkuisi myös sitten kun  niitä töitä pitäisi saada valmiiksi. Rippileirillä ennätin aloittaa töitä hyvään tahtiin ja lopulta nuoretkin innostuivat ja tulivat kyselemään, mikä oli tänään työn alla :)

Edellisellä kerralla esittelin työt 1-3. Nyt ovat vuorossa työt 4-12.

KYH 4: Kuulokekotelo

kyh4_2-normal.jpg

Lankana itse Kool Aideilla värjätty Nalle, puikot 3 mm. Työ valmistui ihan suht. nopsaan jo ensimmäisinä leiripäivinä, mutta lopullisesti päättelin langat vasta paluumatkalla bussissa. Nyt ei ainakaan enää loju kuulokkeet laukun pohjalla miten sattuu.

KYH 5: Vauvan peitto

Joku puuvillasekoite, pätkärääkätyt pastellisävyt. Neulon ihan lappuja vaan ja yhdistän sitten peitoksi. Tämän työn kohdalla ufoutumisvaara on varsin korkea...

KYH 6, 7 & 10: Tiskirätti

Nii-in, eipä niitä taida koskaan olla liikaa. Toisaalta tämä kolmikko etsiytynee uusiin koteihin varsin pian - pari voisi sopia vanhempien uuteen keittiöön :)

kyh7-normal.jpgkyh6-normal.jpgkyh10-normal.jpg

Ylempi ja alempi ovat samoja kuin täällä, keskimmäinen on sama kuin aiemminkin tehty (ohje). Pitäisi löytää noihin neulottuihin rätteihin hyvä reunatekniikka - meinaa nimittäin nuo raidalliset vähän kiristyä toisesta reunasta. Tässä alimmassa alkoi jo sujua kun neuloin raidan viimeisen silmukan seuraavan raidan värillä.

KYH 8: jotain, josta en vielä paljasta. Melkein valmis juttu, viimeistelyä vaille.

KYH 9: Lazy Katy kakkonen

kyh9-normal.jpg

Jännityksellä neulon että millainen huivi tulee tällä kertaa. Sama huivi on siis kyseessä kuin tuossa blogin yläbannerissa oleva pinkki-violetti.

KYH 11: Viistosukat

kyh11_1-normal.jpg

Tämä lanka on odotellut käyttöä ensimmäisestä SNY-kierroksesta lähtien ja kerran siitä meinasi jo tulla sukat. Nyt kuitenkin löysin varsin mielenkiintoisen ohjeen, niin otin langan uudemman kerran työn alle.

KYH 12: Totoro

kyh12-normal.jpg

Tällä hetkellä Totoro näyttää joltain ihan muulta - muodosta tuli mieleeni Mörkö! Mutta harmillisesti lanka loppui kesken, tästä ei tulekaan ihan amigurumi vaan ihan pehmolelu. Pidän kovasti Studio Ghiblin elokuvista. Totoro on ensimmäinen, jonka olen nähnyt kyseiseltä studiolta :)

Tänäänkin pitäisi aloittaa jotain. Vauvan hattu? Lapaset? Pannulappu? Saa nähdä mitä illalla jaksaa. Nyt täytyy kiiruhtaa konfirmaatioharjoituksiin.