Aika on mennyt melkoista kyytiä taas. Koulukin alkoi ja omalta osaltani se onkin jo kohta ohitse - joulukuussa pitäisi olla paperit pihalla. Ennen sitä pitäisi suorittaa vielä muutama opintopiste ja se opparikin. Opparin kanssa on tullut työskenneltyä aika paljonkin, sillä toteutan ompeluseurahenkisiä neuletapaamisia. Tänään onkin toinen kerta kun kokoonnumme Tuomiokirkon Kryptaan.

Vaikka aika on mennyt nopeasti, tuntuu, että käsityöt ovat jämähtäneet paikoilleen. Kovasti olen tehnyt, mutta miksi mikään ei valmistu... Ajattelin ensin odotella että tulisi vähän lisää blogattavaa, mutta nyt kun kaksi työtä on odotellut jo hyvän aikaa julkistamistaan niin mennään näillä sitten.

kuva%202%20%284%29-normal.jpg

Kulunut kesä oli rakkauden kesä. Pääsimme osallistumaan kolmen pariskunnan hääjuhlaan, joissa jokaisessa olin enemmän tai vähemmän mukana. Kahdet polttaritkin tuli järjestettyä ja molempiin virkkasin samalla Modan ohjeella kruunun. Tähän käytin 2 mm koukkua ja Novitan Kotiväkeä hopealanka-lisällä. Kruunu on reippaasti pienempi kuin ensimmäinen, mutta myös napakampi - tykkäsin enemmän tästä. Nyt mietin, että pitäisikö jatkaa vielä kruunujen parissa että saataisiin lähipiirin pikku-prinsessoille kruunut päähän :)

kuva%205-normal.jpg

Tämä huivi oli KYHäilyn murheenkryyni-huivi: Jätin aluksi yhen lisäyksen tekemättä ja huomasin sen vasta pitsireunusta tehdessä. Tämän jälkeen huivi eteneni kovin kovin hitaasti, kunnes viimeiset pitsikierrokset spurttasin loppuun. Ja tulihan siitä taas niin ihana! Lankana Regia Hand-dye effect, puikot 5 mm.

Ai että mitä tässä on sitten työn alla? No niitä KYHäilyjä vielä. Ei näemmä onnistunut tuo uusi takarajani eli elokuu, mutta jospa nyt vain tekisi nämä loppuun ennen kuin uusia alottelis.