Töissä tehtiin tilastoja kuluneesta vuodesta, ja siitä innostuneena tein myös blogitilastot.

 

Yhteenveto (suluissa vertailu edelliseen vuoteen)

  • Kaulaan sopivia 4 kpl (5)
  • Jalkaan mahtuvia 11 paria (10), joista pienempiin jalkoihin 6 paria
  • Käsiin vedettäviä 3 paria (4)
  • Päähän pistettäviä 6 kpl (6)
  • Ompeluksia 2 kpl (5)
  • Tiskirättejä 6 kpl (5)
  • Hihallisia 1 kpl (1)
  • Muita projekteja 19 kpl (6), joista leluja 3 kpl, lapsen mekko 1 kpl ja ristipistotöitä 1 kpl

Neulottuja 64 %, virkattuja 36 %

 

Tänä vuonna aloitetuista töistä 10 on kesken, niistä 5,5 on KYHäilyjä. Puolikas siksi, että yksi työ on kyllä valmis ja huovutettu, mutta sitä pitäisi huovuttaa lisää. Patalappu huopui enemmän toisesta reunasta kuin toisesta...

 

Monenlaista on kyllä tullut tehtyä - vielä yksi työkin valmistui kun kyllästyin kylpyhuoneen hyllyn päällä oleviin irrallisiin purkkeihin. Koukku 9 mm ja sekalainen seurakunta trikookuteiden jämiä.

kuva%20%284%29-normal.jpg

ja samalla näkyykin meidän uusi sohva. Ennen sohvia oli kaksi ja meinasin vallata toisen kokonaan käsitöille. Nyt kun on vain yksi sohva, olen pyrkinyt pitämään käsityöt pois sohvalta. Tai siis ne työt joita en parhaillaan tee. Tällä hetkellä sohvalla lojuukin värttinä - sain eilen kehrättyä vuoden projektin Villa Laurilan Sari-kuidusta, joka on sari-kankaiden leikkuujätettä. Kuitu on hyvin moniväristä, mutta myös erilaatuista ja välillä piti laittaa pois isompiakin paloja kun kuitu oli niin lyhyttä ja pallukoina. Mutta ihanan ohutta siitä tuli - katsotaan mitä kertaaminen saa aikaan :)

Vuoden alussa annoin itselleni muutaman lupauksen. Ainakin lupailin tuhota mahdollisimman paljon lankaa omista varastoista. Hyvä osa vuodesta menikin omien lankojen tuhoamiseen, mutta näin loppuvuodesta tuli ostettua vähän lankaa. Poikkeuksena edellisiin kertoihin tosin ostin vain tarpeeseen. Vauvan neuleitakin piti neuloa, ja niitä tuli tehtyä aika paljon. Olen saanut lahjottua kaikki 3 lähipiiriin syntynyttä pienokaista sekä yhden maaliskuussa syntyvän. Jossain välissä uhkailin että ryijy tulisi valmiiksi tämän vuoden aikana. Alkuvuodesta sitä ahkerasti teinkin, mutta tuossapa se on edelleen kesken. Ehkäpä alkavana vuonna?

 

Onnellista ja mukavaa sekä käsityöideoiden täyteistä uutta vuotta 2014!