Pitkään siitä haaveilin ja lopulta vingutin ukon mastercardia saadakseni ohjeen. Vähän piti etsiä sopivaa lankaakin, mutta se tuli kuin sattumalta vastaan Lankamaailmassa. Virkkasin ja rakastuin. Nyt mietin raaskinko antaa sen eteenpäin, mutta toisaalta haluan tehdä uudenkin. Ja tiedän yhden toisenkin jolle tämä sopii, mutta vielä ei ole sopiva aika.

kuva%201-normal.jpgkuva%204-normal.jpgkuva%205-normal.jpg

Owl Obsession (rav.). Lankana CEWEC Silver Soft ja Gjestalin Janne. Edellämainittu mietitytti lähinnä siksi, että vaikka sen värit ovat kuin luodut tähän peittoon, se on puhdasta akryyliä enkä ole mitenkään sen ystävä. Mutta tuo pieni bling-bling teki langasta niin vastustamattoman, että pakko se oli ottaa mukaan. Koukkuna 5 mm. Pitkästä aikaa en juuri muokannu ohjetta - vain pöllöjen silmiksi ompelin askarteluhuopaa nappien sijaan. Vähän enemmän työtä, mutta sopii paremmin vauvalle. Peitto lähtee siis suloiselle (ja ensimmäiselle!) siskonpojalle.

Hauska muuten että tuo kallellaan oleva pöllöpari syntyi ihan vahingossa, kun toinen pöllöistä meni vinoon. Siitä tulikin aika kiva yksityiskohta.

JA nuita silmiä oli hauska miettiä ja asetella paikalleen.

Aim in lööv.