Taas on valmistunut töitä. Moni on valmistunut jo pidemmän aikaa sitten, mutta en ole saanut niitä julkaistua. Tietyllä tasolla haaveilen, että voisin ryhtyä julkaisemaan jokaisen työn omana julkaisunaan. Tällä julkaisutahdilla julkaisisin varmaan joululahjat vasta kesäkuulla... Ehkäpä tämän kirjoituksen jälkeen taas koetan.

Niin muuten. Blogi löytyy nyt blogilistan lisäksi bloglovin'ista. Ja kommentitkin tulevat nyt taas ilman tarkistamista.

Mutta niin. Tällaisia on nyt valmistunut.

kuva%20%282%29-normal.jpg

Nämä pyyhkeet lähtivät ystävälle tupari/häälahjaksi Savonlinnaan, jossa kävin elokuun puolivälissä. Maanantaina mietin, mitä veisin mukanani ja torstaiaamuna ompelin pitsit kiinni pyyhkeisiin. Lankana Italiasta ostettu puuvillalanka (Skot Lalana Doppio Ritorto 8) ja koukku 1 mm. Malli löytyi Novitan Kesä 2008 - lehdestä (taas). Hauska sinänsä että tuo pyyhkeen väri oli vielä Stokkalla limen vihreä, mutta muuttui meidän valoissa keltaiseksi...

kuva%204%20%282%29-normal.jpg

Tämä pieni helmineulejakku on lähdössä eräälle tuttavalle. Laitoin Facebookissa joskus vuoden alkupuolella viestin, johon kommentoimalla lupauduin lähettämään jotain kivaa. Tämä jakku on nyt hetken aikaa ollut jo valmiina ja pitäisi lähettää se oikeastaan pikapuoliin että se vielä mahtuisi saajalleen... Mutta lankana Haniasta ostettu Moloyarnin Chrisso Provataki ja puikot 4.5 mm. Malli Dropsin helmineuleliivi. Valkoinen reunus taisi muuten olla Gjestalin Jannea. Mukava pikkutyö.

 

kuva%201%20%284%29-normal.jpg

Mukavasta pikkutyöstä puheenollen. Tein ystävälle käsin neulotun tuubihuivin. Lankana Dropsin Polaris ja Novitan Säde. Tuntui, että ystävä taisi pitää huivistaan: astelin sisään huivi kainalossa ja ensimmäinen asia, mitä ystävä minulle sanoi, oli kuinka ihanan värinen huivi minulla oli. Siinä tilanteessa olikin mukava ojentaa huivi syntymäpäivälahjaksi :)

Niin ja moni työ on taas kesken ja moni työ mielessä aloittaa. Niistä sitten myöhemmin :)