Voin ilolla kertoa, että neuleinto on palannut - ehkäpä tuottavampana kuin koskaan. Töitä on pullahdellut puikoilta säännöllisesti. Tosin kovin pieninä versioina, ja voin luvata ettei tässä ole edes kaikki. Tämä syksy on lähipiirissä kovin vauvakasta.

Tein marraskuulla siskonpojalle pipon, mutta pipo oli kuulema hukkunut jonnekin päin Rovaniemeä jo keväällä. Siispä tekaisin uuden - samalla mallilla ja samoilla langoilla.

IMG_0257.jpg

Eli kasa seiskaveikan sävyjä ja 3.5 mm pyöröt. Raidoitus omasta päästä. 

Vein pipon pari päivää sitten siskolle. Poika SÄIKÄHTI pipoa eikä suostunut laittamaan sitä päähänsä vaikka laitoimme sitä vuorollamme omaan päähän... Mutta jospa kylmenevät kelit saisivat pipon menemään tuon pienen puolitoistavuotiaankin päähän :)

Neuleinnon alussa piti vain saada jotain puikoilla, joten nappasin ohuenlangan piilosta (kyllä, ohuet langat ovat odottamassa joulukalenterisukkia - nyt aion viimeinkin osallistua!) ja rupesin vain neulomaan. Niistä tulikin Junasukat.

IMG_0260.jpg

Lankana TeeTeen pallas ja puikot 2.5 mm. Taisin laittaa muutaman silmukan enemmän kuin ohjeessa ja joustimia koetin laittaa enemmän raitojen mukaan. Nämä lähtevät tänään ristiäislahjaksi kavereiden vauvalle.

Täytyykin ryhtyä valmistatutumaan juhliin :)