Blogin taustalla tapahtuu taas paljon. Siis käsityöhön liittyvää.

Ostin jonkin aikaa sitten 25 kg matonkudetta. Joo, 25 kiloa. Maksoin niistä 25€ kaverin huutokaupassa. Kuteita oli eri värejä ja pääsääntöisesti kankaasta revittyä ja itsevärjättyä. Ainoa vain, että kuteet on säilytetty jossain ulkovarastossa, joten ne ovat pölyisiä ja haisevat. Nyt on siis vielä edessä kuteiden vyyhdittäminen ja pesu. Ja maton teko. Jonkinlainen sateenkaarimatto on tulossa - en tiedä jaksanko odottaa niin kauaa että edellinen matto valmistuu vai varaanko johonkin väliin kangaspuut jostain :D

770D90B4-5F68-4B1A-B028-5A1637BCD9FA.jpg

Ja joo, en ajatellut kaikkea tuota 25 kiloa itselläni pitää, ja hyvä osa ylimääräisestä kuteesta onkin jo löytänyt uuden kodin. On ollut hieman ukolla kestämistä noissa kuudessa banaanilaatikossa... Laatikoissa oli mukana myös lankaa, erityisesti viime päivinä olen ihastellut villamattolankaa. Siitä pitää varmaan ruveta tekemään mattoa pian... :D

Kävin myös ystävän kanssa käsityömessuilla pari vikkoa sitten. Ihan tässä Oulussa siis. Vähän lähti taas lapasesta.

12072734_10153264342222857_8824427594576

Kaikkea pikkukivaahan sieltä löytyi - toinen langoista ja toinen ristipistotöistä on lähdössä jossain muodossa ystävälle. Samoin osa Tuulia Designin kaulakorupaketeista (Ihana idea muuten tuolla Tuulia Designilla - paljon ihania käsityöpaketteja!). Odotan jo kovasti tuon paksumman sukkalangan käyttöönottoa.

...mutta voi olla että joudun odottamaan hetkisen. Sain nimittäin toimeksiannon tehdä yhdelle perheelle converse-tossukoita ja toiselle sukkia. Jouluksi. Vähän voi tulla hoppu. Converseja varten kävin jo shoppailemassa langat, joten ne pääsisi jo aloittamaan. Voi olla että kovin paljon ei muuten pehmeitä paketteja tule tälle joululle.

Nyt on taas niin paljon suunnitelmia, että saa nähdä kuinka ne toteutuvat. Jatketaan seuraavaksi kuitenkin niillä pienemmillä jutuilla.