Onhan tuota patenttineuletta näkynyt blogimaailmassa jo hetken ja erilaisin variaatioin, mutta kun näin Lankaterapian Ryynin kaulurin, olin myyty. Oli pakko päästä testaamaan tuota tekniikkaa.

Päätin aloittaa ukon säärystimistä. Ukko oli kadottanut edellisensä ja uudet piti kuulema saada. Hän sai itse valita kaverin kotoa löytyneelle grafiitin harmaalle seiska veikalle. Niinpä ryhdyin opettelemaan uutta. Ja voi miten motivoivaa ja innostavaa se olikaan! Tykkään!

Opettelin tekniikkaa vähän eri paikoista. Dropsilta löytyi video perustekniikasta ja tämä sivusto osoittautui hyväksi soveltamisen avuksi. Sivuston lukeminen vaatii toki englannin taitoa, mutta helpottaa jos tietää jo perusjutut. Lähdin siis suoraan tekemään työtä pyöröneuleena.

IMG_0361.jpgIMG_0366.jpg

Puikkoina 4 mm. Taisi mennä alkuunsa 30 s, mikä on huomattavasti vähemmän kuin tavallisesti olisin laittanut. Työstä meinasi tulla ihan liian leveä perussilmukkamäärillä. Olisi pitänyt ehkä myös käyttää jotain toista silmukoiden luontitapaa, ehkäpä italialaista. Käytin italialaista päättelyä tämän ohjeen mukaan, ja se olikin oikein passeli neuleen päättely. Suosittelen!

Patentti-kuume on nyt niin kova, että haaveilen jo tuosta Lankaterapian samaisesta kaulurista. Kunhan vaan löydän sopivat langat, luulen, että se on vain pakko ottaa työnalle! Sanoinko jo, että tykkään tästä tekniikasta? :D