...totesi mieheni ensimmäisenä illtana kun oli vetänyt uudet sukkansa jalkaan. Tivasin tietenkin syytä näiden sukkien outoudelle.

"Koska nämä ei hiosta yhtään"

AA26151F-7D1F-4C2D-8FC2-60929F55B2D0.jpg

Olen ehkä kertonutkin ukkoni hankalista varpaista: lähes poikkeuksetta kaikki sukat hiostavat ja sen vuoksi varpaat ovat usein kylmät (ja silloin minä saan niistä osani). Reumalanka oli ensimmäinen kokeilu, joka osoittautui varsin hyväksi mutta huonoksi vaihtoehdoksi. Reumalankahan ei kestä ollenkaan sukissa. Myös Regia silkki-villa oli hyvä vaihtoehto. Mutta tämä Regian Active on (näin vaimon näkökulmasta, joka ei pidä kylmistä varpaista paidan alla) tähän mennessä paras. Tuloksena ovat lämpimät ja kuivat varpaat. Langan tuntu on pehmeä, mutta hieman muovinen ja neuloessa epäilin langan sopivuutta sukkiin.

1CF96EF8-A566-42B1-B9AC-7359028B8A24.jpg

LAnkana siis Regian Active ("Avaruuslanka") (40% villaa, 40% akryyli, 20% polyamidi), puikot 3 mm ja malli Puikkomaisterin Otso.

Malli oli varsin mukava neuloa, ja ohjekin mukava vaikka jatkoin kantapään jälkeen aika omin avuin. Monia malleja olisi Puikkomaisterin sukkakirjassa, joita voisin tehdä. Katsotaan mitä saan lopulta aikaiseksi ja millä aikataululla.

Mutta vaikka ukko nimesi nämä oudoiksi sukiksi, niin ilmeisesti hän niistä pitää. Tai ainakin ne ovat olleet nyt jalassa joka ilta, eikä niitä ole potkittu pois. Vaimo tykkää.