Kylläpä pääsi nyt maaliskuu vähän hurahtamaan alta. Käsityörintama on jotenkin ollut hiljainen, tai ainakaan mitään ei juurikaan ole valmistunut. Tai no ei sekään ole ihan totta - tiskirättejä on tullut valmiiksi useampikin. Virkkuukoukku on viuhunut ja lisää virkkauksia tulee myöhemminkin.

Ystävä tilasi tiskirättejä, joten täältä pesee.

IMG_0425.jpg

Lähes kaikki langat ovat Blend Bamboota - sininen on sitä vanhaa Novitan Bambua. Kaikissa koukku 3 mm. Vaaleanpunainen on ihan peruspylväitä, reunuksen virkkasin Pöllöpeiton ohjeen reunuksella. Vasemmalla alin sini-beige on Linen stitch - malli eli kiinteitä silmukoita toistensa välissä. Sininen on kokeilu samasta tavasta puolipylväillä. Beigen ohje löytyi Venla- käsityökirjasarjasta.

Kun nämä valmistuivat, tuntui että piti vielä vähän jatkaa ja täydentää omia varastoja. Molemmat mallit samasta kirjasta.

IMG_0429.jpg

Kokeilin tuota uutta Addin virkkuukoukkua ja olihan se aika kivan tuntuinen käteen. Meni tosin hetkinen että käsi tottui koukun muotoihin, enkä ole ihan varma onnistuiko sen käyttö niinkuin piti. Myyjä nimittäin kertoi, että osa koukusta pysyisi paikallaan virkatessa. Mutta hyvä koukku on. Tykkäsin. Käyttäisin toistekin.