Näin Ravelryssä jo pidemmän aikaa sitten vaahteranlehden muotoisen huivin (rav). Huivi unohtui pidemmäksi aikaa, kunnes ryhdyin kaivelemaan lankalaatikoitani. Olen saanut lahjaksi vironvillaa, jonka värimaailma ei ole oikein innostanut minua. Nähdessäni langan, ajattelin että siitä tulisi ihan hyvä vaahteranlehti, joten ostin ohjeen.

IMG_0547.jpg

Huivi oli kyllä kokoonsa nähden nopea neuloa. Ainoa haaste oli kirjoitettu ohje. Muutaman kerran unohdin rivin, jolla olin. En edes tulostanut ohjetta, mikä olisi ollut varsin hyvä vaihtoehto. Mielessä oli myös ottaa tabletin mukaan paperinpala ja neulepussiin kynä, että olisi voinut kirjata rivejä ylös. En sitten tehnyt.

Lankaa meni 164 g, puikkoina 4.5 mm pyörö

IMG_0544.jpg

Koko neulomisen ajan mietin, kenelle lahjoitan huivin. Sen värimaailma ei ole yhtään omani. Ajattelin ensimmäiseksi ystäväni äitiä, joka asuu Kanadassa. Kun ystäväni näki huivin, hän ihastui siihen itse. Sitten isoäitini näki sen, ja totesi, että se lämmittäisi mukavasti hänen hartijoitaan. Niinpä päätin lahjoittaa tämän isoäidilleni ja tehdä ystävälle toisen - jostain toisesta langasta samantyylisellä sävyllä.