Tulipa taas oltua hetki hiljaa. Syy oli yksinkertaisesti siinä, että muutimme elokuun lopussa ihka omaan kotiin.

IMG_3017.jpg

Lienee sanomattakin selvää että moni muu asia jäi tämän projektin varjoon ;) Elo alkaa hiljalleen tasoittua ja koti näyttää kodilta. Vielä on tekemistä ja ostettavaa, kun tavarat etsivät paikkojaan. Sormet tietty syyhyävät jo työhuoneen sisustamista, mutta toistaiseksi se on toiminut ns. väistötilana kaikelle muulle paikkaansa etsivälle tavaralle.

Kesäkin vähän tuli ja meni siinä sivussa. Työasiat olivat vähän solmussa minusta johtumattomista syistä, mutta nyt nekin ovat ennallaan seuraavan vuoden ainakin. Osakseen kesän työkuvioista johtuen minulla oli aikaa neuloa paljon myös töissä ja leireillä valmistuivat muutamatkin lasten sukat. Luvassa pieni kavalkadi pienistä sukista.

IMG_2938.jpgIMG_2940.jpgIMG_3065.jpgIMG_3068.jpgIMG_3070.jpgIMG_3064.jpg

Näissä kuvissa näkyykin vähän maiseman muutosta. Mutta ylimmissä värikkäissä sukissa lankana Gjestalin Ragg Soft (Lankamaailman alelaarista) ja sukat menivät ekalle menneelle kummitytölle. Kettukarkkisukat ovat olleet kesän hitti, ja ensimmäiset lähtivät kummitytön siskolle lahjaksi  - hän, 3-vuotias, tykkää kovasti kettukarkeista! Niissä oli lankana Vinking of Norwayn Sportragg. Lanka oli hieman paksumpaa ja löyhäkierteisempää sukkalankaa. Alemmat kettukarkit lähtivät ystävän kummilapselle ja tämän kohta syntyvälle sisarelleen. Vaihdoin langaksi ihanan pehmeän Filcolanan Arwettan (merinoa ja nylonia). Harmittaa vain, että menin ottamaan valkoiseksi langaksi Gjestalin Maijan, joka olikin paksumpaa kuin tuo Arwetta. Tajusin vasta toisen sukan kohdalla, että jossain niistä lukuisista laatikoista olisi ollut myös ohuempaa valkoista. En ollut muutenkaan kovin tyytyväinen noihin sukkiin, sillä neuloin ne erikseen ja jostain syystä neulominen oli kovin kovin hidasta. Osasyynä voi olla myöskin hinku neuloa 10 stitch blanketia...

Tällaisia pieniä sukkia tällä kertaa. Pitäisi kehittää pikaisesti lisää jotain pientä, kun kaveriporukkaan on tulossa loka-marraskuulla taas kolme pienokaista. Mutta yhdet toisetkin sukat on esittelemättä, mutta niistä lisää seuraavassa postauksessa.