Olen tässä vuoden aikana neulonut muutamat paksut sukat. Tykkään käyttää töissä paksuja sukkia, mutta kotona ja muutamissa kengissä ohuet ovat parhaat. Pitkästä aikaa neuloin itselleni uudet ohuet sukat.

IMG_0686.jpg

Malli on Hermione's everyday socks. Mallineule oli sopivan helppo, mutta mielenkiintoinen. Lankana itselle uusi tuttavuus Austerman Step, puikot 2,5 mm. Koko on hitusen liian iso ilman puuvillasukkaa pidettäväksi, vaikka langan käsittelyn vuoksi olen pitänyt näitä ihan sellaisenaan. Harvinaista minulta.

IMG_0684.jpg

Väri ei toistu jotenkaan oikein näissä kuvissa, ovat oikeasti vähän tummemmat.

Viimeaikoina käsityöt ovat edenneet hitaasti. Meneillään on isompi projekti jämälankojen tuhoamiseksi. Projekti on hieman jämähtänyt paikoilleen, sillä lähipiiriin on syntynyt ja on syntymässä paljon uusia pienokaisia, joille olen tehnyt sukkaa ja pipoa. Myös sisarenpoikani toivoi itselleen oranssia pipoa. Myös marraskuun ja sitä myöten joulun lähestyminen saivat minut ottamaan puikoille myös yhden joululahjan. Keskeneräisiä töitä voi käydä vilkuilemassa instagrammissa, löydyn sieltä nimellä @siloahoska

Mukavaa marraskuuta!