Viime vuonna ei tullut uutta jämäsukkakalenteria, mutta tykästyin hommaan viime vuonna siinä määrin että päätin tehdä joulukalenterinani vuoden 2014 sukat. Kysehän oli siis Missä neuloimme kerran - blogin kalenterista.

IMG_3451.jpg

Tällä kertaa tuntui olevan vähemmän sopivia vaihtoehtoja tai sattui tulemaan samoja värejä useampaan otteeseen. Mutta kivat näistä tuli. Tykkään!

Tässäpä vähän tarkemmin raidoista.

IMG_3467.jpg

A-sukan kärki oli Novitan Nallea farkun sinisenä.

1.12. Lempilevy: Hertz - Kuriton kakara, josta nappasin violetin (SukkaMokka Herra Kanerva)
4.12. Väri itsetehdystä ristipistotaulusta (vaikka myöhemmin huomasin, että lähempänäkin olisi ollut taulu… siinäkin on vähän vihreää… (Trekking XXL)
5.12. Äidin tyttönimi on Junttila. J:llä alkava väri löytyi Japanese carmine, Japanise violet ka Jazzberry Jam, joiden yhdistelmäksi löytyi viininpunainen (Nalle)
8.12. Samassa taloudessa kanssani asuu yksi tyyppi, jonka yksi lempiväri on oranssi. (Maija)
9.12. Varhaisin lapsuusmuisto on leikit lastenhuoneessa - siellä oli aikanaan vaaleanpunaiset seinät (nalle)
12.12. Lenkkipolkuni varrella on paljon taloja. Uuden asuinalueemme vallitseva talonväri on musta/tumman harmaa. (TeeTee Tundra)
13.12. Sudenpentujen nimigeneraattori ei toiminut, joten käytin englannin kielistä vastiketta. Pink toi vastaukseksi Productive Ideal now Kind, jotka koin lähimmäs minua itseäni (TeeTee tundra ja nalle?)
16.12. Syntymäpäivä toi väriksi tumman sinisen (Fabel)
17.12. Olen kiinalaiselta horoskoopilta Tiikeri. Elementti olisi tuli, mutta lähimmäs tulta olisi mennyt oranssi, jota sukassa jo oli, joten nyt tuli luminen tiikeri.
20.12. Lempparivillasukat ovat turkoosit, niiden vastaväri oli joku punainen (Nalle, Baby alpaca Silk ja hieman Maijaa)
21.12. Lempparipiirroshahmo on Totoro (Baby alpaca Silk ja valkoinen Fabel?)
24.12. Viimeinen kommentti oli ruskea. Tosin luulin vaalean violettia viimeiseksi, joten valitsin kuitenkin sen (SukkaMokka)

IMG_3466.jpg

B-sukan kärki oli myöskin Novitan Nallea.

2.12. Lankavarasto n. 5-10 kg (Novita Nalle) (todellisuudessahan lankavarastoni on 15 kg. Ihan perusarviointia painon suhteen siis :D)
3.12. Ensimmäinen kuva Googlella, joka ei ole omakuva, on itseotettu kuva isosista pinkissä paidassa (Novita Nalle)

6.12. Suomen lippu. Risti on virkattu paikoilleen, tein kohdalle nurjia niin risti ei ponnahda liiaksi ylös. (sininen Fabel ja valkoinen Fabel?)
7.12. Testin mukaan olen violetti (Sukkapuffa)

10.12. Kysäisin ukolta joululaulua ja vastaus oli Kilisee kilisee kulkunen. Valitsin siitä valkoisena hohtavat nietokset (Sirkka ryijylanka)
11.12. Suosikkipuu on koivu. Lankoina valkoinen Fabel/sock 4, vihreä Baby-alpaca-Silk ja joku musta

14.12. Toinen harrastukseni on kehrääminen, joten valitsin värin Lissusta (Novita Nalle taika)
15.12. Suosikkisupersankarini on Groot elokuvasta Guardians of the Galaxy (Nalle Taika, Ilun gimalle, Nalle ja joku musta)

18.12. Wikipedia artikkeleja klikkailemalla päädyin lopulta Punaisesta kertovaan artikkeliin (Baby-alpaca-Silk)
19.12. Lempparikukkani on ruusu. Kuviot on silmukoitu jälkikäteen (trekkiking XXL, joku puuvillasukkalanka ja valkoinen Fabel?)

22.12. Kotikaupunkini tunnetuin joukkue on tietty Kärpät (nalle ja joku musta)
23.12. Tähtitaivaalle tuli pari otavaa (Ilu gimalle, Fabel, joku regian sukkalanka ja Dropsin alpakka sekä valkoinen ryijylanka) Kuvissa ei nyt näy ne hienot tähtikuviot kovinkaan hyvin...

Verrattuna viime vuoden sukkiin, näistä tuli enemmän "räsymattoiset". Harmittaa vähän, että A-sukkien Totoro kiristää sen verran että sukat näyttävät eri mittaisilta, mutta en enää pura. Suosikkiraitani oli tuo Totoro ja ruusu-kirjailu. Se onnistui hyvin ja kukat näyttävät eläviltä langan värjäyksen vuoksi.

Näin jälkikäteen katseltuna näitä joulukalenterisukkia näkyi olevan useampaa muutakin. Ehkäpä ensi jouluna jotain sellaista?