Mainitsin tuossa joskus eräästä koulussa tehdystä projetissa. Kyseissä projektissa toteutimme koskettelukirjoja ja -pelin näkövammaisille 5-7-vuotiaille. Löysin viimein nettisivun, jossa on juttua kyseisistä teoksista. Sivut toimii parhaiten IE:llä ja ne löytyvät tästä.
Itse olin tekemässä koskettelupeliä, ja sen tekeminen oli aika hauskaa. Ryhmän kanssa meillä meni varsin hyvin yksiin, ja ainoa josta oli kiistaa, oli pelilaudan lohikäärmeen väritys.

Tässä olen viime aikoina virkkaillut kukkahuivia kaverille. Tampereella ollessani löysin pitsi haarukan ja päätin sen ostaa. Ja siihen ostin Novitan 7-veljeksen oranssi-puna-keltasta raitaa. Siitä tulee aika veikeän näköistä haarukkapitsiä :P Työskentelyni herätti mielenkiintoa vieressä istuvissa kun tulin Tampereelta Savonlinnaan junalla... :)

Mutta olen tässä juuri laittamassa kämppääni muuttokuntoon, lauantaina tullaan Oulusta oikein porukalla siirtämään tavaroitani toiseen rappuun. Saa nähdä miten ehtii tehdä mitään käsitöitä, mutta aina voi yrittää :)

Ps. Tuosta sukkulapitsistä on tullut muutamia kyselyitä, niin tässä on ohje kuinka sitä tehdään... Sivut ovat tosin englanniksi... Ja pitsiä voi aluksi harjoitella ilman sukkulaa ja paksu ja tiukkakierteinen lanka on paras siihen! Myöhemmin voi sitten siirtyä ohuempiin lankoihin kun on oppinut tekniikan. Saattaa vaikuttaa vaikeammalta kuin mitä loppujen lopuksi on.