Menin sitten hakeutumaan Ravelryyn minäkin. Pari päivää pitäisi mennä... :)

[tässä olisi se hieno laama-kuva, mutta se ei nyt näemmä onnistu...]


Uusi vuosi meni mukavasti ja leppoisasti ystävien seurassa. Tulevalta vuodelta odotellaan ennustuksen mukaan rakkautta, rahaa ja ruokaa. Kuullostaa varsin hyvältä :)

Käsityö-rintamalla ei oikein edetä taas. Palma ja Mandarin Petit ängstaavat pusseissaan, etenkin tuo jälkimmäinen. Tekisi mieli aloittaa uusia töitä, mutta kuitenkin tekisi mieli saada edelliset valmiiksi.

Noiden lisäksi olen tässä muutamaan otteeseen nähnyt isosiskoani ja opettanut häntä neulomaan. Se ei ollutkaan niin iso homma kuin aluksi vähän kuvittelin, sillä sisko muisti kuin muistikin kuinka neulotaan oikeaa. Se on tuo neulominen sitten kai niinkuin pyörällä ajoa, että kun sen kerran oppii, niin sen muistaa. Mutta nyt on sisko saanut jo ensimmäisen vauvan tossun tehtyä. Siitä tuli vähän iso, mutta se olikin vasta kokeilukappale. Seuraavaksi olisi luvassa kaulahuivi Kaarnasta. Ostin siskolle langat, mutta hän ei voi itse villaisia huiveja käyttää, niin siitä tulee huivi sitten minulle (kun se väri ei ole oikein hänen miehensä väri...)

Joululomani alkaa olla lopuillaan, huomenna suuntaan takaisin Savonlinnaan. Onneksi rakkaani lähtee mukaan, hänellä kun tuo koulu alkaa vasta ensi viikolla. Mutta jospa sitä taas saisi uutta puhtia uudelle vuodelle. Tässä olen jonkinlaisia suunnitelmia tehnyt tulevalle käsityövuodelle:

*Neulon Sinivaara-hupparin loppuun vihdoin ja viimein.

*Neulon ainakin yhdet kirjoneulelapaset itselleni, useammat jos innostun kovasti

*Neulon itselleni kietaisupaidan Rose Mohairista (langat ostettu)

*Kokeilen uusia lankoja (Luvassa ainakin Vuorelman Veto ja Novitan Luxus Cloud)

*jonkinnäköistä lankahamsteria varmaan leikin koko vuoden ja käytän varastosta löytyviä lankoja enemmän kuin mitä ostan uusia (huhhuh)

*viimeistelen jo useita vuosia keskeneräisenä olleen tilkkutäkin

Siinäpä on jo suunnitelmaa ja lupausta kerrakseen. Näillä lähdetään etenemään uutta vuotta :)