Ne jotka uskaltautuivat katsomaan edellisen postauksen linkin taakse, saattoivat jo arvata miten meillä vietettiin uuden vuoden aattoa.

J%26T-8459.jpg

Päätimme siis melkein kuuden vuoden seurustelun jälkeen sanoa toisillemme "tahdon" Oulussa Pyhän Andreaan kirkossa n. 82 hengen seurakunnan läsnäollessa. Puku oli vuokrattu, mutta itsetehtyä oli siis huntu ja huivi. Alla lähikuvaa hunnun reunasta. Kirkko koristeltiin kahdella isolla maljakolla, jotka aseteltiin vihkiryijyn molemin puolin alttarikaiteelle (näkyy tuossa yläkuvassa oikealla).

 

Kutsut lähetettiin lokakuulla ja niissä käytettiin häiden teemavärejä: omaa lempiväriäni turkoosia, rakkaani lempiväriä ruskeaa ja molempien kanssa yhteensopivaa hopeaa.

Kutsuja lähti kahdenlaisia: koko juhlaan ja iltajuhlaan, jonne kutsuimme vielä kavereita. Kuten kuvasta näkyy, käytimme häälahjojen listaamiseen haalahja.net - sivustoa. Sieltä vieraat saivat kätevästi varattua itselleen lahjan, jonka he saivat hankkia haluamastaan paikasta. Lahjoja saattoi myös varata osissa, ettei kenenkään tarvinnut ostaa 8 kpl lautasia...

Itse hääpäivän säätä tietenkin jännittettiin ennen ja jälkeen joulun, ja lopulta täytyy sanoa että sää oli hyvin suosiollinen: -10'C pilvinen sää :) Varasin itselleni siis mohair-huivin. Kovin hyvää kuvaa en ole toistaiseksi huivista saanut. Mutta kerrottakoon, että malli oli Tähtitaivas, lanka BC Garnin Kid Mohair puikoilla 6. Lisänä sinisiä helmiä.

IMG_4596.jpg

Noita samoja sinisiä helmiä löytyi myös hääkimpusta...

kimppu.jpg

...että myöskin heittokimpusta.

heittokimppu.jpg

(parempaa kuvaa odotellessa...)

Ruusut on siis tehty paksusta paperinarusta taitellen, varteen lisäsin rautalankaa. Lehdet on neulahuovutettu kahdella vihreän sävyllä. Helmet kiinnitin kiharaiseen hopealankaan. Kimpun varsi on vielä päällystetty avatulla paksulla paperinarulla.

Itse hääjuhla meillä olikin sitten Oulunsalon nuorisoseuralla. Paikka oli tunnelmallinen ja mukava.

Pöydillä oli valkoisen liinan päällä ruskea kuitukangas, hopealla maalattuja oksia (näkyvät tuossa hääkimpun kuvassa), pieniä peilipalloja, tuikkukippoja, joissa oli turkoosit tuikut sekä valkoisia kukkia. Pöydät oli numeroitu ja vieraat jaettu pöytiin, joissa oli jokaiselle nimilappu jossa oli hääkarkki ja toisella puolella värssy. Laput noudattivat kutsujen linjaa.

p%C3%B6yt%C3%A4.jpg

Tässä vielä koristeltuna hääkaari. Yksinkertaisimmillaan se sisälsi siis hallaharsoa, valkoisia kukkia sekä paristokäyttöisiä valosarjoja. Jos muuten joku haluaa ostaa/vuokrata hääkaaren ja/tai sydämen muotoisen hääkaaren, ota yhteyttä sivun ylälaidassa näkyvään sähköpostiosoitteeseen (kaaret ovat siis Oulussa ja ne pitäisi joka tapauksessa hakea itse).

Voisin vielä kertoa vieraskirjasta, joka toteutettiin irtosivuina. Vieraat saivat kirjoitella sivuille muistoja morsiamesta ja sulhasesta yhdessä ja erikseen tai vain kirjoittaa oman nimensä. Sivut varmaan liitän sitten valokuva/muistokirjaan, jonka teen sitten joskus :D

J%26T-8729.jpg

Häät olivat onnistuneet, ihanat ja mukavat. Apuna molempien vanhempien lisäksi toimivat tietenkin kaasot ja bestmanit sekä rakkaani isoveli, joka on ottanut nämä kuvat.

Nyt on sitten uusi vuosi aloitettu uudella nimellä ja uudella tittelillä.